05 apr. 2021 | 09:38

Luna aprilie în zodiacul chinezesc. Ce spune horoscopul asiatic despre influența acestei luni

Horoscop
Luna aprilie în zodiacul chinezesc. Ce spune horoscopul asiatic despre influența acestei luni
luna aprilie in zodiacul chinezesc

Zodiacul chinezesc este o schemă de clasificare bazată pe calendarul lunar care atribuie fiecărui an un animal și atributele sale renumite într-un ciclu de 12 ani. Iată ce influență are luna aprilie în zodiacul chinezesc.

Luna aprilie în zodiacul chinezesc și influența acesteia

Zodiacul chinezesc este un ciclu care se repetă de 12 ani, fiecare an fiind reprezentat de un animal și de reputațiile sale atribute. În ordine, cele 12 animale horoscop chinezești sunt: ​​șobolan, bou, tigru, iepure, dragon, șarpe, cal, capră, maimuță, cocoș, câine, porc.

2021 este un an al boului, începând cu 12 februarie 2021 (Ziua Anului Nou lunar chinezesc) și durând până la 31 ianuarie 2022. Va fi un an al boului metalic.

Aprilie în zodiacul chinezesc – Anului Boului din metal alb

Iată care sunt previziunile lunare chinezești pentru aprilie 2021. Previziunile acoperă diferite domenii ale vieții, cum ar fi profesia, bogăția, relațiile și sănătatea. Citiți mai jos horoscopul chinezesc din aprilie 2021 pentru această lună a Anului Boului din Metal Alb, potrivit site-ului sunsigns.org.

Aprilie în zodiacul chinezesc: Șobolan

Luna aprilie 2021 în zodiacul chinezesc este extrem de norocoasă pentru șobolani. Vor avea foarte mult noroc în domeniile profesiei, sănătății și banilor. Vor exista destul de multe deschideri în aceste zone. Finanțele vor fi excelente. Dar va fi prudent să economisiți bani pentru momentele dificile. Este important să acordăm o importanță egală obligațiilor din carieră și vieții de familie. Ar trebui să petreacă timp de calitate cu soții lor. Acest lucru va preveni orice perturbare a armoniei conjugale. Șobolanii nu ar trebui să uite de cercul lor social în timp ce sunt ocupați cu slujbele lor.

Aprilie în zodiacul chinezesc: Bou

Relația oamenilor din zodia Bou cu partenerii lor va fi destul de turbulentă în luna aprilie. Armonia conjugală este tulburată de diferențele față de lucrurile mărunte. Lucrurile pot fi rezolvate printr-o bună comunicare și făcând unele compromisuri de ambele părți. Același lucru se va aplica persoanelor singure în relații de dragoste. Pe plan profesional, lucrurile vor îmbunătăți mult comparativ cu luna martie. Relația cu asociații și superiorii va fi foarte cordială. Acest lucru îi va ajuta să-și atingă obiectivele. Se pot aștepta la promovări la nivelul următor, împreună cu o creștere a beneficiilor financiare. Investițiile s-ar putea dovedi a fi nefericite luna aceasta. Este mai bine să stați pe bani și să preveniți pierderile grave.

Aprilie în zodiacul chinezesc: Tigru

Oamenii Tigru se pot aștepta la vești foarte bune în domeniile finanțelor, carierei și sănătății în a patra lună din zodiacul chinezesc. Sănătatea va fi superbă, cu condiția să rămână la o rutină strictă de fitness, împreună cu un regim alimentar sănătos. Investițiile financiare vor da randamente bune și vor avea surplus de bani pentru a-i ajuta pe ceilalți. Profesioniștii se vor descurca bine în carieră. Se pot aștepta la o avansare în carieră foarte bună. Relațiile cu familia și prietenii vor avea o scădere. Lucrurile se pot întoarce petrecând mai mult timp împreună.

Aprilie în zodiacul chinezesc: Iepure

Lucrurile nu sunt pozitive pentru iepuri în comparație cu luna precedentă. Avansarea în carieră se va confrunta cu unele obstacole. Acest lucru poate întârzia creșterea pe planul locurilor de muncă. Ar trebui să încerce să lucreze mai sârguincios și să-și atingă obiectivele. Iepurii singuri vor avea șanse foarte mari să-și întâlnească partenerii de dragoste luna aceasta. Sănătatea va fi o sursă majoră de îngrijorare. Iepurii se pot abate ușor luna aceasta. De asemenea, vor fi grav afectați de problemele altor oameni. Sănătatea poate fi îmbunătățită prin socializarea cu prietenii și evitarea petrecerii timpului singur.

Aprilie în zodiacul chinezesc: Dragon

Luna aceasta vor avea loc îmbunătățiri considerabile în domeniul sănătății, finanțelor și profesiei. Relațiile de dragoste vor fi sub stres prevestesc horoscopul chinez din aprilie 2021. Progresul în carieră poate fi realizat lucrând mai mult. Nu ar trebui să renunțe la deschiderile care le-au fost prezentate. Sănătatea va fi destul de admirabilă. Ar trebui să se concentreze pe menținerea bunăstării lor printr-un program strict de fitness combinat cu un regim alimentar sănătos. Activitățile sociale vă vor îmbunătăți șansele de succes în carieră. Dragonii singuri vor avea șanse foarte mari să-și întâlnească partenerii de dragoste în aceste adunări.

Aprilie în zodiacul chinezesc: Șarpe

Luna aprilie oferă șanse foarte bune pentru Șerpi în toate domeniile vieții. Relațiile de lungă durată sunt probabil confirmate luna aceasta. Șerpii vor câștiga substanțial din programele de gestionare a finanțelor. Aceștia ar trebui să-și mențină stabilitatea mentală, în ciuda problemelor cu care sunt susceptibile să se confrunte. Acest lucru îi va ajuta să-și mențină și sănătatea fizică.

Aprilie în zodiacul chinezesc: Cal

Va avea loc o îmbunătățire substanțială a averilor oamenilor din zodia cal în a patra lună a zodiacului chinezesc. Cariera va fi un punct luminos. Vor primi un sprijin excelent din partea superiorilor. Acest lucru îi va ajuta să-și realizeze proiectele. Vor fi promovări și creșteri salariale. Investițiile financiare se vor dovedi norocoase și vor produce profituri uriașe. Sunt supuși unor dispoziții oscilante și pot face rău altora neintenționat. Pe cât posibil, ar trebui să se relaxeze și să evite situațiile stresante. Dacă petreceți mai mult timp cu prietenii și petreceți împreună, le veți ridica starea de spirit. Persoanele singure își pot întâlni partenerii de dragoste. Șansele ca aceste relații să continue sunt slabe.

Aprilie în zodiacul chinezesc: Capră

Va fi o îmbunătățire globală a norocului celor din zodia Capră în diferitele aspecte ale vieții, cu excepția Finanțelor. Cei din zodia capră tind să spargă bani pe lucruri de lux. Au tendința de a-și utiliza facilitățile de credit la maximum fără să se gândească cum să le ramburseze. La sfârșitul lunii, vor rămâne cu datorii uriașe pe care nu le pot plăti. Prin urmare, va fi prudent ca capra să-și folosească banii cu înțelepciune și să economisească bani pentru viitor.

Aprilie în zodiacul chinezesc: Maimuță

Conform previziunilor horoscopului chinezesc din aprilie 2021 pentru această lună, Maimuțele își vor vedea averile scufundându-se în această lună. În îndatoririle lor profesionale, trebuie să fie mai conștienți și ar trebui să evite să comită gafe. Luna nu este de bun augur pentru investițiile financiare. Ideea ar trebui să fie păstrarea banilor și evitarea tuturor tipurilor de pierderi financiare. Nu ar trebui să-și ducă problemele acasă și să vicieze mediul familial. Ar trebui să încerce să mențină o relație armonioasă cu soții și membrii familiei.

Aprilie în zodiacul chinezesc: Cocoș

Luna aprilie va fi foarte norocoasă în materie de dragoste pentru cocoși. Vor fi o mulțime de oportunități de a alege partenerul potrivit. Se așteaptă ca aceștia să facă pasul sau poate chiar să planifice un copil. Lucrurile nu vor fi norocoase atât în ​​domeniile profesiei, cât și în cele financiare. Ei ar trebui să-și urmeze obiectivele, în ciuda diferitelor obstacole pe care trebuie să le traverseze cu liniște sufletească. Dacă este necesar, nu ar trebui să ezite să ia îndrumări de la alții. Sănătatea necesită mai multă atenție și orice afecțiuni minore ar trebui să fie atinse cu promptitudine.

Aprilie în zodiacul chinezesc: Câine

Ghinionul din lunile precedente continuă să-i bântuie pe oamenii din zodia câine și în a patra lună a zodiacului chinezesc. Ei pot fi atenți doar în acțiunile lor pentru a evita nenorocirile. Toate acțiunile lor vor necesita o examinare mai amănunțită pentru a evita eșecul. Pe plan financiar, nu ar trebui să-ți etalezi bogățiile. Este necesar să fii prudent în obiceiurile tale de cheltuieli. Toate cheltuielile necesare trebuie îngrijite. Vor exista o mulțime de conflicte și volatilitate pe frontul relației. Lucrurile ar trebui rezolvate pe cale amiabilă atunci când lucrurile se răcesc după declanșarea inițială.

Aprilie în zodiacul chinezesc: Porc

Problemele de relație vor fi o sursă majoră de îngrijorare pentru cei din zodia porc în această lună. Vor exista toate tipurile de neînțelegeri cu alți membri ai familiei. Problemele vor scăpa de sub control, deoarece Porcii nu sunt gata să facă compromisuri cu ușurință. Este necesar ca Porcii să-și controleze furia, deoarece aceasta va face mai mult rău decât orice bine. Conflictele continue vor afecta sănătatea porcilor. Pot exista probleme în consecință, cum ar fi tensiunea, durerea de cap care duce la probleme cardiace. Puteți evita toate aceste complicații recurgând la tehnici de relaxare, cum ar fi sportul, exercițiile fizice și meditația.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
Decizie pentru proprietarii de terenuri din România. Este obligatoriu până la 31 mai
Capital.ro
Oraşul din România în care se construieşte cel mai modern stadion din țară. Simona Bucura: "Va avea peste 15.000 de locuri"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
PENSIILE recalculate, CÂND vin PRIMII BANI! ANUNȚ oficial
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro