Luminița Anghel, la un pas de moarte. Vedeta s-a trezit la 3 noaptea cu piciorul umflat: ”Îmi zvâcnea”

Luminița Anghel, la un pas de moarte. Vedeta s-a trezit la 3 noaptea cu piciorul umflat: ”Îmi zvâcnea”
Luminița Anghel: „M-am trezit la 3 dimineața cu gamba foarte umflat”

Una din cele mai îndrăgite artiste, Luminița Anghel a fost invitata lui Cătălin Măruță astăzi, la PRO TV. Printre multele destăinuiri făcute, artista a vorbit despre un moment dramatic din vața ei. Ca mulți alții, în pandemie artista a fost nevoită să stea în izolare. Numai că, în decembrie anul trecut a fost la un pas de moarte, spune artista.

Luminița Anghel la un pas de o dramă

În cadrul popularei emisiuni „La Măruță”, Luminița Anghel a vorbit de perioada de pandemie și despre cum a trecut peste izolare. Ca mai toți artiștii a fost nevoită să supraviețuiască acestei perioade, cu greu. Printre relatările de astăzi, vedeta a vorbit despre un moment ce ar fi putut genera o adevărată dramă. În decembrie anul trecut, din cauza unui cheag de sânge dezvoltat în 2018, a fost la un pas de moarte.

Am avut un cheag de sânge în gamba dreaptă, în 2018. L-am ignorat deși aveam o durere groaznică ce apărea și dispărea.

Un medic mi-a spus că ar putea fi un cheag de sânge, dar i-am spus că nu are cum. Durerea tot apărea și dispărea. A acționat violent foarte târziu.”, a recunoscut Luminița Anghel la Cătălin Măruță în emisiune.

Lucrurile, a mai povestit artista, s-au agravat, la un moment dat durerile devenind insuportabile.

„M-am trezit la 3 dimineața cu gamba foarte umflat”

Luminița Anghel a povestit că i se umflase gamba piciorului, ceea ce a determinat-o să meargă de urgență la un medic specialist.

„M-am trezit la 3 dimineața cu gamba foarte umflată, era uriașă, zici că era umflată cu pompa. Era rozalie, nu vânătă. Îmi zvâcnea piciorul foare tare. M-am privit în oglindă și m-am speriat, era oribil.

Nu puteam să întind sau să flexez piciorul. Dimineața am sunat la doctor, am dat toate detaliile și m-a programat la alt medic. Am luat anticoagulante urgent.”

Medicul Toni Feodor, îngerul păzitor al artistei

Conform primelor analize, medicul care s-a ocupat de artistă, a dat un verdict dur. Cheagul de sânge îi blocase toate celelalte vase de sânge existând riscul unor complicații. Verdictul medicului a fost de tromboză venoasă.

„Cheagul de sânge blocase toate celelalte vase, din această cauză aveam piciorul atât de umflat. A fost o situație gravă, puteam să mor. Am avut mare noroc, îngerul meu a fost lângă mine.

Aveam multe concerte atunci, dar am avut mare noroc. Mă gândeam să nu fie o boala mai gravă, fatală”, a mărturisit Luminița Anghel pentru PRO TV.

Luminița Anghel a recunoscut în cadrul aceleiași emisiuni că medicul Toni Fodor a fost cel care i-a salvat viața, aplicându-i un tratament agresiv. Tromboza venoasă netratată, a declarat medicul, ar fi putut duce la un deznodământ dramatic dacă nu era tratat ca atare.

”Luminița avea simptome de tromboză venoasă. A făcut-o pentru că a stat foarte mult în picioare. Cum avea contracte, a trebuit să le onoreze dar viața i-a fost pusă în pericol.

Așa că a trebuit să fiu foarte agresiv cu cheagul ei”, a mărturisit medicul Toni Feodor, cel care i-a salvat viața Luminiței Anghel.

Astăzi Luminița Anghel este bine, mulțumită îngerului păzitor, medicul Toni Fodor. Artista a mai declarat că acum face mai mult sport, ca oricând, și recomandă tuturor să meargă la medic la primele semne de boală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI