Florin Busuioc l-a făcut să râdă pe Cătălin Măruță la Pro TV: ‘Prima veste bună, Busu’

Florin Busuioc l-a făcut să râdă pe Cătălin Măruță la Pro TV: ‘Prima veste bună, Busu’
Florin Busuioc l-a făcut pe Cătălin Măruță să râdă

Florin Busuioc i-a surprins din nou pe fanii emisiunii „La Măruță” cu comentariile sale amuzante și extrem de trasparente, așa cum ne-a obișnuit. Cum a reușit să-l facă pe Cătălin Măruță să râdă?

Florin Busuioc l-a făcut să râdă pe Cătălin Măruță. Ce a spus la emisiunea de la Pro TV?

“Am vorbit cu un domn care mi-a dat o carte. Domnul se numește Vasile Tufiș și a scris cartea „Dorința de a iubi”. A zis să ți-o dau ție să citești, dar am prezentat-o aici pentru că s-a întâmplat să îl întâlnesc pe domn în tramvai. Ți-a lăsat și numărul de telefon”, a spus cel mai iubit prezentator al rubricii meteo din toate timpurile la începutul emisiunii.

Ulterior, soțul Andrei a întrebat dacă nu cumva a greșit emisiunea, referindu-se la colegii de la „Vorbește Lumea”. Mai apoi a urmat comentariul amuzant al lui Busu: „Ce? Cove citește cărți? Am glumit, sunt doar niște glumițe cu colegii. Nu e nicio treabă cu el și mine, eu am citit primul capitol și e foarte amuzant, chiar scris cu umor. E drăguță cartea!”

Prezentatorul de la Pro TV a făcut legătura dintre cartea de iubire și Ciucă, unul din colegii de platou care este încă burlac și care caută de zor o femeie alături de care să întemeieze o familie: „L-a întrebat și Maria Dragomiroiu câți ani are și i-a zis:

„n-ai copii la 34 de ani? Hai mai repede!” El stă pe canapea acolo…are energii și se încălzește exact în zona care nu trebuie, asta e problema. Are laptop-ul și-l ține în poală. Mare problemă cu bateria aia cu litiu, că nu e bună la treaba aceea care o face omu’ cu femeia”, a replicat Busuioc.

Cum va fi vremea în perioada următoare?

Întrebat despre vremea în perioada ce vine, acesta a subliniat că vom avea parte de temperaturi numai potrivite pentru o vacanță reușită pe litoral. Concret, în aproape toată țara avem în jur de 30 de grade Celsius, iar ploile nu se lasă nici acum.

„La mare e foarte bine chiar de azi, până luni. Luni se cam strică vremea la mare. Mâine și în noaptea asta e cu probleme mari în nord-vest și vest cu ploi masive. E un cod galben de instabilitate, mâine se mai răcorește în vest și nord-vest. Mine vor fi 31-32 grade maximum și rămânem cu caniculă pe la Drobeta pe acolo. Poimâine mai plouă pe jumătatea vestică, iar luni se strică în vest, nord-vest, est, sud-est, la mare, în Moldova, Bărăgan, estul Munteniei.

În acele zone va da cu ploi grave, iar mai la fel. Luna iunie a fost cea mai ploioasă din an. În iulie ar trebui să nu mai fie chiar în halul ăsta. Ideea este că aceste ploi care vin zilnic vin în general după-masa, seara, după ce s-a acumulat multă căldură, se evaporă și se formează norii. Fenomenul e destul de normal pentru că încă e foarte multă apă în pământ. Cam asta cu vremea. Nu avem cum să ne facem bine! Am zis de multe ori că ne-am bătut joc de natură și tot trag semnale de alarmă, dar degeaba”
Florin Busuioc (Sursa: Pro TV – „La Măruță”)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI