Luis Lazarus, mesaj violent de pe patul de spital. Care este adevărul, de fapt: ‘Mâncați rahat. Plătiți lumea să se vaccineze’

Luis Lazarus, mesaj violent de pe patul de spital. Care este adevărul, de fapt: ‘Mâncați rahat. Plătiți lumea să se vaccineze’
Mesajul dat de Luis Lazarus de pe patul de spital. Ce probleme are, de fapt

Luis Lazarus a ajuns la spital și s-a zvonit că s-ar fi infectat cu noul coronavirus, deși până acum a fost extrem de sceptic cu privire la pandemia ce a dat peste cap o lume întreagă. Acesta nu s-a lăsat și a decis să ofere un mesaj extrem de violent chiar de pe patul de spital, explicând totul despre ce i se întâmplă, de fapt.

Ce i s-a întâmplat, de fapt, lui Luis Lazarus. Mesajul violent oferit de realizatorul TV

Cunoscutul realizator de emisiuni TV a hotărât să dea cărțile pe față și să vorbească de momentele prin care trece în prezent. Aflat la spital pentru că s-a confruntat cu anumite simptome, Luis Lazarus a fost extrem de violent în declarații și a explicat de ce a cerut, de fapt, ajutorul medicilor. Deși s-a zvonit că ar avea coronavirus, acesta a spus că nu este nici vorbă de așa ceva.

„Eu, cel mai virulent contestatar anti-restricții, mi-am găsit nașul. Vai, ce s-a întâmplat, a răcit Lazarus un pic și gata, toată lumea? Am făcut 5 teste, toate negative, am făcut 3 prelevări să vedem dacă am covid. Aveam simptome pentru că am mers cu niște prieteni și eram în frig.

Am avut un frison, am tușit puțin și am luat o rețetă. Și mi-a generat o greață și nu am putut să mănânc. Am mers la spital să facă o perfuzie, m-au primit oamenii pentru că am și eu mulți prieteni buni, mulți doctori care mă supraveghează. Eram deshidratat doar.

Au sărit deja unii că am covid. I-am dat Dianei Șoșoacă și i-am zis ce brambureală poate să fie în țara asta. Mă externez mâine, pot să plec și acum, nu poate să mă oprească nimeni. Plătiți lumea să se vaccineze”, a spus Luis Lazarus.

Ce spune Luis Lazarus despre vaccinul anti-covid-19. Dezvăluiri controversate

Realizatorul TV a reacționat la informațiile apărute în presă cu privire la starea lui de sănătate. Acesta a susținut că nu a avut febră, iar saturația de oxigen nu i-a scăzut sub 94. Vestea că Luis Lazarus are coronavirus a luat cu asalt internetul, dar acesta a negat vehement zvonurile și a vorbit și de vaccinul anti-covid-19, susținând că valul a trecut și că sunt puțini oameni în spital.

„Ăștia au rămas în aceeași postură de cretinism. Cum să te apuci tu, ca presă, să spui că am covid. Eu nu am avut niciodată mai mult de 36.6. Eu nu am avut saturația oxigenului scăzută sub 94. Ce înseamnă stare gravă, am căzut, eram inconștient sau ce? Am venit doar să fac niște analize. Cum să scrieți așa ceva, cum să fiu eu în stare gravă.

Discutăm despre distragerea atenției de la lucruri reale, despre oameni tatuați care se vaccinează și apar în reclame. Se duc pe bani, e clar. Se încearcă prostirea lumei să meargă la vaccinare. Covidul este o glumă, oamenii sunt puțini la spital, valul a trecut, suntem foarte bine, oameni buni.

Vă învăț eu minte să mai scrieți despre mine și să mâncați rahat, o să fie câteva dezvăluiri și emisiuni puternice. O să vedeți”, a adăugat Luis Lazarus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI