Luis Lazarus revine pe TV! Ce emisiune va prezenta și unde. CNA deja i-a trimis un mesaj de atenționare

Luis Lazarus revine pe TV! Ce emisiune va prezenta și unde. CNA deja i-a trimis un mesaj de atenționare
Luiza Lazarus revine pe TV! Atenționarea primită din partea CNA

Luis Lazarus revine în atenția fanilor săi! Ce emisiune va modera acesta și la ce post? Care este mesajul de atenționare primit de jurnalist de la CNA?

Luiza Lazarus revine pe TV! Atenționarea primită din partea CNA

Luis Lazarus revine pe micile ecrane cu o emisiune proprie la Inedit TV, televiziune care a devebit de curând generalistă, scrie Pagina de Media, citată de adevărul.ro. Jurnalistul va avea o emisiune de tip talk-show în cadrul televiziunii care era cunoscută până nu cu multă vreme în urmă ca având o tematică folclor.

Emisiunea se va numi „Luis Lazarus Live” și se va difuza între orele 20:00 și 21:00, arată documentele depuse la CNA, conform Pagina de Media. Prezentatorul de televiziune este cunoscut pentru trecutul său expansiv, mereu extrem de trasparent și niciodată reținut în ceea ce privește propria opinie, așa că nici amenzile nu l-au ocolit în anii în care a fost prezent în fața telespectatorilor.

Acesta a spus în fața membrilor CNA că emisiunea „se va încadra în limitele legalității și legilor audiovizualului”. Amintim că Inedit TV este la momentul actual deținut de interpretul de muzică populară Mărin Cornea. Membrii Consiliului Național al Audiovizualului și-au exprimat îngrijorarea cu privire la direcția în care ar putea să o ia talk-show-ul, amintind astfel de veșnicele emisiuni ale lui Dan Diaconescu din cadrul postului OTV. Radu Herjeu a fost împotriva schimbării formatului televiziunii Inedit TV în cadrul ședinței care a avut loc marți, 25 august.

Luis Lazarus revine pe micile ecrane cu propria emisiune, pe Inedit TV.
Luis Lazarus revine pe micile ecrane cu propria emisiune, pe Inedit TV.

„Sunt puţin îngrijorată”

„Există în acest moment pe piaţă suficient de multe televiziuni unde echipa domnului Lazarus ar putea lucra. Nu e nevoie ca o televiziune folclorică să se transforme într-una generalistă. Şi, la un moment dat, o să ne trezim că vor dori să intre în lista must-carry, ceea ce îi obligă pe cablişti să introducă acest post tv în grilă. Nu se aduce nimic în plus faţă de ceea ce există în acest moment pe piaţă. Aşa că o să votez împotrivă“
Radu Herjeu

„Sper să nu mai apară pe piaţă încă o televiziune care să arunce teorii conspiraţioniste. Sunt puţin îngrijorată pentru că ştiind ce emisiuni aţi făcut dumneavoastră, să nu transformaţi acest post tv într-o televiziune de tip OTV, cu lucruri senzaţionaliste”
 Dorina Rusu, membru CNA

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI