Luis Lazarus nu o duce deloc rău. Cum arată bolidul de fițe, de 60.000 de euro, dăruit iubitei sale

Lus Lazarus i-a luat iubitei sale un bolid de lux

Luis Lazarus a dispărut de pe micile ecrane, dar se pare că are câteva afaceri din care își câștigă un trai deloc rău. Acesta își răsfață iubita la maximum, iar recent i-a dăruit un bolid de nu mai puțin de 60.000 de euro.

Luis Lazarus i-a luat iubitei sale un bolid de 60.000 de euro

A fost prezent multă vreme pe micile ecrane, în special în perioada de început a show-ului lui Dan Capatos și nu numai. De o bună perioada a decis să se retragă să-și trăiască povestea de dragoste departe de ochii curioșilor și să se dedice afacerilor sale. Se pare că îi merge excelent, motiv pentru care i-a dăruit recent iubitei sale un bolid de 60.000 de euro. Maria Andrei Lazăr sau LouLou și-a aniversat ziua de naștere alături de prietenii apropiați și desigur alături de iubitul său. Printre invitații de seamă s-au numărat și: Claudia Ghițulescu, Rocsana Marcu, Florin Grigore, Bianca Rus, Florin Burscau, Costin Mărculescu, Sorin Mărcuş, Silvana Riciu, Mihai Băjinaru, Bogdan Tommo sau Nicolae. Luis Lazarus nu a fost deloc discret, așa că s-a lăudat cu cadoul impresionant pe care i l-a cumpărat iubitei sale.

“E logodnica mea, iar anul viitor în aprilie facem 10 ani de când suntem împreună. Aş zice că e o relaţie longevivă, mult mai lungă decât a unora care s-au căsătorit şi au divorţat în 10 ani. Cadoul? Stă în garaj şi o să-l vedeţi în miniatură pe tort. Este o maşină, un jeep Range Rover sport noul face night”
Luis Lazarus (Sursa: click.ro)

Luis Lazarus i-a dăruit iubitei sale o mașină de 60.000 de euro
Luis Lazarus i-a dăruit iubitei sale o mașină de 60.000 de euro

„Îi fac cadouri tot timpul”

Se pare că și LouLou își face timp să se gândească la tot felul de cadouri care mai de care mai surprinzătoare pentru cel care i-a furat inima.

 „Îi fac cadouri tot timpul. În Las Vegas, unde am fost de curând, ne-am făcut cadouri două valize de diverse lucruri unul altuia”
Louou

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI