Detalii incredibile despre macaraua care s-a prăbușit peste o mașină, în Capitală. Cum a fost scos șoferul

Detalii incredibile despre macaraua care s-a prăbușit peste o mașină, în Capitală. Cum a fost scos șoferul
O macara s-a prăbușit peste un autoturism, în Capitală

O macara de mare tonaj s-a prăbușit peste o mașină aflată în mers, în Capitală. Autotursimul a fost grav avariat și patru persoane au fost rănite. Una dintre ele a fost în stare gravă, iar echipajul SMURD sosit la fața locului a fost nevoit să taie plafonul mașinii pentru a o scoate dintre fiarele contorsionate.

O macara s-a prăbușit peste un autoturism, în Capitală

Șeful DSU, Raed Arafat, a precizat că patru persoane se aflau în mașină în momentul în care macaraua s-a prăbușit. Trei dintre acestea au reușit să iasă din autotursism, însă șoferul a rămas încarcerat. Acesta a fost extras în cele din urmă de membrii unui echipaj SMURD, care au fost nevoiși să taie plafonul mașinii. Bărbatul a fost intubat și transportat la Spitalul Universitar.

Ceilalți trei bărbați au ajuns și ei la spital. Unul dintre ei a fost transportat la Spitalul Univeristar, iar celilalți doi la Spitalul Floreasca. Incidentul s-a întâmplat pe Strada Matei Millo, din sectorul 1 al Capitalei, în zona Calea Victoriei-Parcul Cișmigiu.

„Persoana blocată încarcerată este în stare de inconştienţă în acest moment. I s-a acordat primul ajutor, este intubat de către un medic şi se încearcă extragerea lui din autoturism fără să i se agraveze funcţiile vitale. La faţa locului acţionează un detaşament special de salvatori, dar şi alte surse medicale”, a declarat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov.

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, a precizat că locuitorii din zonă au făcut mai multe reclamații cu privire la modul în care s-a desfășurat lucrarea de demolare.

„Norocul, dacă pot spune așa, a fost că a căzut peste un utilaj care a mai atenuat din lovitură. Este o lucrare privată de demolare, nu este a Primăriei de sector sau a Primăriei Capitalei. Acolo este zonă protejată. Autorizația este eliberată de Primăria Capitalei, dar acum oamenii verifică actele. Din ce știu sunt în regulă. Mie mi s-a spus că au autorizație, este totul în regulă”, a declarat Daniel Tudorache.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI