Giani din Las Fierbinți s-a luat la întrecere cu Moroșanu. Ce mașină conduce vedeta de la PRO TV VIDEO

Giani din Las Fierbinți s-a luat la întrecere cu Moroșanu. Ce mașină conduce vedeta de la PRO TV VIDEO
Giani din Las Fierbinți s-a luat la întrecere cu Moroșanu pe circuitul de curse

Costi Diță, actorul care interpretează rolul lui Giani în serialul de comedie Las Fierbinți, s-a luat la întrecere cu luptătorul Cătălin Moroșanu. Nu s-au luptat în ring, cum mulți probabil s-ar aștepta, ci au scos două mașini autohtone pe un circuit de curse. Actorul a urcat la volanul unui Oltcit Club 11 R, în timp ce Moroșanu a ales Dacia.

Giani din Las Fierbinți s-a luat la întrecere cu Moroșanu pe circuitul de curse

Fanii celor două vedete au crezut că este vorba despre o bătaie în ring atunci când au auzit de confruntarea dintre Costi Diță, actorul care interpretează rolul lui Giani în serialul de comedie Las Fierbinți și luptătorul Cătălin Moroșanu. Din fericire pentru Giani, a fost vorba doar despre o întrecere cu mașini autohtone.

Giani din Las Fierbinți a concurat cu un autoturism Oltcit Club 11 R, în timp ce Cătălin Moroșanu a condus un model Dacia 1300.

„Tu ai mai mers în viața ta cu mașini din astea? În viata mea n-am condus! N-am condus nici Dacie, nici Oltcit! Iau eu Dacia, că e forțoasă, e de-a mea”, i-a spus Moroșanu lui Costi Diță înainte să înceapă cursa.

„Hai la Oltcit, tată! Vreau să încerc și eu Furia Albă! Uite, cum mergi la fete, dacă nu cu asta?”, a fost replica lui Giani.


După ce a apăsat pedala de accelerație până la podea, Cătălin Moroșanu a exclamat: „Acum intră Marița pe macadam! Ia să vedem cum se comportă! E șmecheră rău, tati.”

Întrecerea dintre cei doi a fost difuzată în cadrul emisiunii Super Speed, la postul de televiziune Pro TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI