Luis Lazarus, la spital după ce s-a infectat cu covid-19. Ireal ce spunea despre virus

Luis Lazarus, la spital după ce s-a infectat cu covid-19. Ireal ce spunea despre virus
Ce comentarii făcea Luis Lazarus despre noul coronavirus înainte de a se infecta

Luis Lazarus a ajuns la spital după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Realizatorul de emisiuni TV a fost extrem de sceptic până acum cu privire la pandemia ce a schimbat normalitatea într-o lume întreagă, făcând fel și fel de comentarii controversate despre virusul ce a pus la pământ milioane de oameni.

Luis Lazarus, infectat cu noul coronavirus. Ce spunea despre pandemie înainte de acest moment greu

Luis Lazarus a fost internat la Spitalul Universitar după ce a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus în urma unui test PCR. Totul s-a aflat după ce o sursă apropiată de familia lui, dar și Diana Șoșoacă, au confirmat pentru publicația româniatv.net că acesta, în vârstă de 54 de ani, a avut simptomele unei răceli. Deși se simțea bine, el a ajuns la spital după ce starea s-a agravat. Rudele lui nu au făcut vreo declarație oficială până acum.

Înainte de a se infecta cu virusul, el a făcut comentarii destul de controversate despre pandemia ce a îngenunchiat o lume întreagă. Luis Lazarus era de părere în luna martie 2020 că primul caz din România nu a fost real, ba chiar susținea că italianul ce a fost diagnosticat cu virusul nu a îmbolnăvit pe nimeni.

„Se continuă psihoza coronavirus, desigur fără nicio logică! China anunța că a vindecat recent doi pacienți la 96 și respectiv 98 de ani! Numărul pacienților vindecați e mai mare decât al celor infectați! Au fost 95 de mii, din care s-au vindecat peste 51 de mii! Noi am avut pacienți care s-au vindecat fără să ia vreun medicament, cum spuneam, cu ciorbiță și fripturică! Primul caz nici nu a fost real! Practic italianul nu a îmbolnăvit pe nimeni, deși a călătorit cu avionul de două ori și s-a întâlnit cu multă lume in țară!”, explica acesta în trecut.

Unde a petrecut Luis Lazarus noaptea de Revelion. Nimeni nu se aștepta la ce a urmat

Luis Lazarus a fost în centrul atenției și de Revelion. Acesta a petrecut în Dubai într-o locație exclusivistă. Experiența a documentat-o pentru a le prezenta fanilor că regulile de distanțare au fost încălcate acolo. Pe atunci, realizatorul TV avea cuvinte grele de spus la adresa autorităților din România.

„Cel mai mare Revelion de pe planeta! Mii de persoane la “Five” , in Palm Jumeirah, Dubai! Și nu ma poate minți nimeni, caci eu sunt aici!!! Dacă pe toată planeta e Covid, ei, arabii și alte câteva națiuni, cum pot? Am înțeles: ei sunt niște dictatori și ca sa salveze turismul și economia au sfârșit prin a … respecta drepturile și libertățile cetățenilor lor! Noi suntem niște democrați și ne pasa prea puțin dacă salvam turismul și economia!!!”, spunea el.

Luis Lazarus, comentarii controversate făcute de Revelion. A șocat pe toată lumea

În același timp, Luis Lazarus vorbea de Revelion și despre vaccinul anti-covid-19. El considera că faptul că în Dubai are loc o petrecere așa de mare ar trebui să le dea de gândit autorităților din România și celor ce stau la conducerea țării. De asemenea, realizatorul susținea că ar fi vorba despre o manipulare.

„De aceea se dorește vaccinarea? Ca sa revenim la viața normala!!! Pai arabii nu au apucat sa se vaccineze si isi văd de … viața normala! Știu ei ceva ce noi nu știm? Sau știm și noi, dar ne facem ca nu înțelegem? Să lăsăm joaca și să trecem la … o viață normală! Gata cu tâmpeniile și manipularea!!! Share…să știe toată România și toată diaspora că se poate, dar “EI” nu vor!!! Și “NOI” ce facem? Trăiască PATRIA!”, a continuat jurnalistul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI