01 ian. 2021 | 13:03

Cum a petrecut Dubai de Revelion 2021. Luis Lazarus a fost acolo: ”Gata cu tâmpeniile și manipularea”

Monden
Cum a petrecut Dubai de Revelion 2021. Luis Lazarus a fost acolo: ”Gata cu tâmpeniile și manipularea”
Cum a petrecut Dubai de Revelion 2021. Luis Lazarus a fost acolo ”Gata cu tâmpeniile și manipularea”

Cum a petrecut Luis Lazarus Anul Nou? Acesta a ales să se bucure de trecerea dintre ani chiar în Dubai. Ce a făcut acolo și care sunt declarațiile spumoase ale vedetei?

Cum a petrecut Luis Lazarus de Revelion 2021?

Luis Lazarus a rămas fără cuvinte când a ajuns în Dubai și a văzut mii de persoane într-o locație exclusivistă chiar în ziua dintre ani. Conform filmărilor video ale acestuia, nimeni nu părea să bage de seamă restricțiile impuse de autorități sau să-și facă griji pentru detaliile din cadrul crizei sanitare. „Cel mai mare Revelion de pe planeta! Mii de persoane la “Five” , in Palm Jumeirah, Dubai! Și nu ma poate minți nimeni, caci eu sunt aici!!! Dacă pe toată planeta e Covid, ei, arabii și alte câteva națiuni, cum pot? Am înțeles: ei sunt niște dictatori și ca sa salveze turismul și economia au sfârșit prin a ... respecta drepturile și libertățile cetățenilor lor! ??? Noi suntem niște democrați și ne pasa prea puțin dacă salvam turismul și economia!!!”, a detaliat acesta.

Vedeta a susținut că s-au încălcat drepturile și libertățile la noi în țară, arătând cu degetul spre democrație. De asemenea, a atins puncte sensibile precum vaccinarea anti-COVID-19, manipulare și democrația din zilele noastre. „De aceea se dorește vaccinarea? Ca sa revenim la viața normala!!! Pai arabii nu au apucat sa se vaccineze si isi văd de … viața normala! Știu ei ceva ce noi nu știm? Sau știm și noi, dar ne facem ca nu înțelegem? Sa lasam joaca și sa trecem la … o viața normala! Gata cu tâmpeniile și manipularea!!! Share … sa știe toată România și toată diaspora ca se poate, dar “EI” nu vor!!! Și “NOI” ce facem? Trăiască PATRIA!”, a continuat jurnalistul.

13.613 de dolari/ persoană pentru încălcarea regulilor

Conform autorităților, participanții la evenimente trebuie să poarte măști de protecție în orice moment și să practice distanțarea socială, iar persoanele care prezintă simptome asociate de COVID-19 trebuie să se abțină de la participarea la adunări. Cei care găzduiesc adunări sociale private care încalcă reguli vor fi amendați cu 50.000 de dirhami, adică 13.613 de dolari. Cu toate astea, regulile s-au dovedit a fi deloc aspre precum se zvonea, după cum se poate vedea în imaginile filmate de Luis Lazarus și alți oameni care au decis să-și petreacă noaptea dintre ani în Dubai.

„Realitatea e ca,.Tu Lazarus, ca sa fii acolo unde esti, UAE, Dubai, ai facut 3! teste Covid! Asta nu spui? Traiesc in Dubai, stiu f bine cum e! Si ei au avut lockdown, si ei cer puertarea mastii, uita-te la staff! Lasa gargara! Urmaresti interesul Mercantil”, „Acolo nici pomenealã de Covid!Bravo lor..arabii nici nu cred în asa ceva.Si vãd , toatã lumea fãrã mascã nu existã distanțare??”, „Acolo nici pomenealã de Covid!Bravo lor..arabii nici nu cred în asa ceva.Si vãd , toatã lumea fãrã mascã nu existã distanțare??”, au fost doar câteva dintre mesajele internauților.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă din temelii. Vestea a fost dată chiar astăzi, 10 MAI: Nu mai putem continua aşa
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Afecțiunea care se răspândește sever. Un miliard de persoane o au în prezent
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro