Luis Enrique, mesaj emoționant în memoria fiicei sale care a murit acum trei ani. Ce a transmis selecționerul Spaniei în ziua meciului cu Germania

Luis Enrique, mesaj emoționant în memoria fiicei sale care a murit acum trei ani. Ce a transmis selecționerul Spaniei în ziua meciului cu Germania

Spania – Germania a fost „meciul zilei” la Campionatul Mondial de Fotbal 2022, un duel între două formații despre care specialiștii spun că au valoare să joace finala. Cu câteva ore înaintea partidei, selecționerul iberic, Luis Enrique, a transmis un mesaj emoționant în amintirea fiicei lui care a fost răpusă de cancer acum trei ani. Xana ar fi împlinit 13 ani.

Luis Enrique, mesaj, în lacrimi, în amintirea fiicei lui

Spania – Germania a fost cel de-al patrulea meci al zilei la Campionatul Mondial de Fotbal 2022, dar selecționerul iberic nu a avut de înfruntat doar emoțiile unei astfel de partide, ci și un moment cutremurător și foarte dureros. Fiica lui ar fi împlinit 13 ani. Luis Enrique a înregistrat un mesaj emoționant în timp ce mergea cu bicicleta, o activitate care îi plăcea foarte mult fiicei sale.

„Astăzi este o zi specială. Nu doar pentru că noi jucăm cu Germania, ci de asemenea pentru că fiica mea, Xana, ar fi împlinit 13 ani. Iubirea mea, oriunde ești, te vom iubi mereu”, a fost postarea lui Luis Enrique.

Xana a murit în luna august a anului 2019, din cauza unui cancer osos, după cinci luni de luptă și suferință. Selecționerul Spaniei s-a retras din funcție, cu două luni înaintea momentului tragic, pentru a fi cât mai aproape de fiica lui. A invocat motive personale, iar jurnaliștii iberici au tratat subiectul cu decență și eleganță și nu au scris nimic despre acest subiect.

Pentru Spania un succes cu Germania ar însemna calificarea în optimile Campionatului Mondial de Fotbal. Ibericii au câștigat detașat primul duel din grupă, după ce au distrus reprezentativa din Costa Rica. Scorul final a fost 7-0. Pentru echipa lui Hansi Flick situația este foarte complicată, după ce a pierdut, surprinzător, meciul de debut cu Japonia. În ultima rundă din grupă, Germania va înfrunta Costa Rica, iar Spania se va întâlni cu Japonia.

Urmăriți Playtech.ro și pe