23 mart. 2024 | 13:08

Lui Culiță Sterp i s-a spart mașina. Ce i-au furat hoții, nu i-a venit să creadă

Monden
Lui Culiță Sterp i s-a spart mașina. Ce i-au furat hoții, nu i-a venit să creadă
Lui Culiță Sterp i s-a spart mașina. Ce i-au furat hoții, nu i-a venit să creadă

Culiță Sterp a dat iar de belele. Celebrul manelist este plecat la concert peste hotare și a făcut un anunț la care nimeni nu se aștepta. Mașina acestuia a fost spartă de hoți, care i-au și preluat mai multe bunuri. Ce are de gând să facă în această situație.

Mașina lui Culiță, prădată de hoți

Culiță Sterp a avut o mulțime de probleme de-a lungul timpului. Manelistul s-a confruntat cu tot felul de situații neplăcute, a dat de multe ori de greu, dar niciodată nu a renunțat și a depășit toate problemele cu brio.

Celebrul artist este acum în Italia, unde are de susținut câteva concerte. Spera că totul va merge bine și va onora toate spectacolele în liniște, dar se pare că nu se poate bucura prea mult de asta.

Culiță a vorbit despre tragicul eveniment pe TikTok, unde este urmărit de o mulțime de oameni. La scurt timp după ce a ajuns în Italia, s-a trezit că mașina trupei sale a fost spartă și nu mai au cu ce să se deplaseze de la o locație la alta.

Surprinzător este că totul s-a produs chiar într-o zonă destul de populată, în apropierea unui mall. Hoții nu au plecat cu mâna goală, ci au furat două microfoane, printre care și cel al artistului. De asemenea, au mai fugit și cu două bagaje, dar cântărețul speră să își recupereze instrumentele muzicale, pentru că are de cântat zilele acestea și nu se poate descurca fără microfon.

„Avem o problemă. Ni s-a spart mașina în Italia, este mașina cu care băieții merg la cântat, este mașina cu care merge formația. Ei doar ce au ajuns acolo în Torino, mai exact (…) Li s-a spart geamul, li s-au furat două microfoane în valoare de 5.000 de euro și două bagaje cu haine.

Nu au putut să ia mai mult, nu știu ce s-a întâmplat (…) Putea să fie mult mai rău. Vorba aceea… în tot răul este și un bine, dar cum am zis, au luat doar două microfoane”, a povestit Culiță Sterp.

Ce face manelistul în această situație

Manelistul este mulțumit pentru faptul că a scăpat cu bine și nimeni nu a fost rănit, având în vedere că nu erau în mașină. Mai mult, situația ar fi putut fi mult mai gravă, pentru că în autoturism mai erau și boxe, dar și acte ale membrilor formației. Pe acestea, însă, nu le-au sustras.

Totuși, nu are de gând să lase lucrurile așa. Se simte neîndreptățit, mai ales pentru că i-au fost date peste cap toate planurile. Are multă treabă în Italia și își dorește să remedieze problemele cât de repede posibil.

A făcut apelul pe Tiktok în speranța că hoții vor vedea mesajul săi și îi vor da înapoi măcar microfoanele. În cazul în care nu se prezintă cu bunurile sustrase, are de gând să apeleze la ajutorul poliției, mai ales pentru că în parcarea din apropierea mall-ului sunt camere de supraveghere.

„Eu nu sunt rău de pagubă. Chestia este că nu avem acum la ce să cântăm. Noi plecăm în seara asta la Torino (…) Mâine seară cântăm la Verona, iar poimâine suntem la Padova, tot așa la o petrecere și chestia este că nu avem la ce să cântăm, asta este problema. Eu fac acum acest video în speranța că cei care ne-au luat microfoanele, poate sunt românii”, a mai spus cântărețul.

Manelistul este obișnuit deja cu astfel de incidente. În urmă cu ceva timp, i-a fost furat seiful din propria lui casă, unde se aflau o mulțime de bunuri de valoare și o sumă considerabilă de bani. Nici măcar acum nu a aflat cine a fost făptașul.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă din temelii. Vestea a fost dată chiar astăzi, 10 MAI: Nu mai putem continua aşa
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Afecțiunea care se răspândește sever. Un miliard de persoane o au în prezent
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro