06 dec. 2020 | 22:56

Ludovic Orban a reacționat imediat după exit-poll. Ce a spus despre voturile PSD

Știri generale
Ludovic Orban a reacționat imediat după exit-poll. Ce a spus despre voturile PSD
Ludovic Orban susține că PNL a castigat alegerile Parlamentare 2020

Ludovic Orban a reacționat imediat după exit-poll-ul de a ora 21:00. Ce a spus despre voturile PSDde la alegerile Parlamentare 2020, vedeți în rândurile de mai jos.

PNL crede că a câștigat alegerile Parlamentare

Ludovic Orban a avut o primă reacție după încheierea votului la alegerile Parlamentare 2020. ”Rezultatul alegerilor îl vom cunoaşte după finalizarea procesului electoral. Având în vedere că în cercetările sociologice nu sunt cuprinse voturile între 19.30 şi 21.00, nu sunt cuprinse alegerile din Diaspora şi care au votat după ora 19.00.

PNL consideră că este câştigătorul acestor alegeri, atât câştigătorul moral cât şi câştigătorul la finalizarea procesului de numărare a voturilor”, a spus Ludovic Orban.

PSD crede că a câștigat alegerile Parlamentare 2020

Partidul Social Democrat este câștigătorul alegerilor parlamentare 2020, potrivit sondajului exit-poll realizat de CURS-Avangarde, cu 30,5%, urmat de Partidul Naţional Liberal, cu 29%.

De asemenea, președintele Marcel Ciolacu a declarat că PSD trebuie să fie vigilent și consideră partidul său câștigătorul alegerilor.

Românii vroiau schimbare, în opinia lui Marcel Ciolacu

Prin votul de astăzi, românii au arătat că este nevoie de o schimbare. Aş dori să le mulţumesc românilor care au votat PSD, aş dori să le mulţumesc că au sancţinoat această batjocură la adresa lor, închiderea şcolilor, închiderea bisericilor, intrarea în faliment a întreprinzătorilor români.Este nevoie de un Guvern capabil, care ştie să rezolve adevăratele preocupări ale românilor.

Le mulţumesc în mod deosebit românilor care şi-au învins teama şi au înţeles că acest Guvern trebuie să plece acasă”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu solicită vigilență după încheierea votului la alegerile Parlamentare 2020

În plus, liderul PSD a cerut atenţie sporită a celor din secţiile de votare. ”În acest moment, PSD are un avantaj în exit-poll, chiar dacă ponderăm cu voturile din diaspora. Fac un apel către reprezentanţii PSD în secţiile de votare să numere foarte atent fiecare vot, să fie extrem de atenţi să nu mai păţim ceea ce am păţit la Sectorul 1, la alegerile locale”, a completat Marcel Ciolacu.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuțat că Partidul Social Democrat are cel mai bun scor la alegerile parlamentare de duminică, chiar dacă sondajele de la ieșirea de la urne nu au luat în considerare voturile celor care au votat în străinătate.

Doar 5 milioane de români și-au exercitat dreptul de vot la alegerile Parlamentare 2020

Doar 5,1 milioane de români au votat duminică, 6 decembrie, la alegerile parlamentare 2020 până la orele 20:00. Poate fi considerată o prezenţă slabă dacă este comparată cu cea de la alegerile locale 2020, când votaseră cu 2 milioane de români mai mulți.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Cea mai puternică rugăciune pe care nu ai voie să o citești. Și preoții se feresc de ea. Răul se poate întoarce asupra ta
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro