Ludovic Orban a răbufnit. Mesaj fără precedent: „Hoții de la PSD”

Ludovic Orban a răbufnit. Mesaj fără precedent: „Hoții de la PSD”
Ludovic Orban a spus în Parlament că ”hoții strigă hoții”

Acuzații fără perdea, luni, în Parlament, acolo unde premierul Ludovic Orban a fost solicitate să ofere explicații legate de achizițiile făcute de Unifarm, pe timpul pandemiei de coronavirus. Orban s-a năpustit asupra social-democraților, pe care i-a făcut ”hoți”.

Ludovic Orban a spus în Parlament că ”hoții strigă hoții”

Așadar, premierul Ludovic Orban s-a dezlănțuit în Parlament, acolo unde a fost audiat pe tema achizițiilor de la Unifarm și a spus că se încearcă să se facă o legătură între el și Unifarm, o instituție a statului. Premierul s-a apărat și a spus că prețul plătit pentru măști a fost unul foarte bun.

”Sincer, sunt uimit de subiectul pus în dezbatere pentru că acest subiect mi se pare unul care nu are legătură directă cu activitatea mea de premier și se încearcă crearea unei legături inexistente între mine și guvern cu cercetarea unei instituții a statului.

Ludovic Orban a spus în Parlament că ”hoții strigă hoții”
Ludovic Orban a spus în Parlament că ”hoții strigă hoții”

Marcel Ciolacu l-a acuzat pe Orban că a fost interesat doar de bani

PSD caută să arunce în spatele meu într-un mod insidios, să facă legături fără fundament între mine și activitatea unei societăți a statului vizată de o anchetă în curs și mă bucur că există o anchetă în curs. Subiectul nu are legătură cu activitatea mea de premier, m-aș fi așteptat să discutăm despre faptul că Guvernul a alocat resurse cum niciodată nu au fost alocate pentru susținerea sectorului de sănătate. Nu mă așteptam din partea PSD să deschidă un astfel de subiect”.

Premierul Ludovic Orban a spus că ”hoții strigă hoții”, făcând referire la PSD. „În ceea  ce privește achizițiile uitați-vă la achizițiile gurnamentale. Cu cât s-au făcut achiziții, achiziția de măsti pentru elevi care au susținut examene s-a făcut cu 1,42 de lei pe bucată.

Ludovic Orban, acuzat că a reprezentat doar interesele ”marelui stomac liberal”

Achiziția pentru persoane defavorizate care este contestată de o companie abonată la contracte cu Primăria Capitalei. Achiziția s-a finalizat  la un preț unitar fără TVA de 0,61 de lei pe mască. Îmi pare că ne aflăm într o situație în care hoții, adică PSD, strigă hoții despre oameni care sunt deasupra oricăror bănuieli”, a spus Orban la Parlament.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, l-a acuzat pe Orban că a fost interesat „doar de bani” şi a reprezentat doar interesele „marelui stomac liberal” pe care l-a ”hrănit cu sute de milioane de euro prin contracte fără licitaţie, în dispreţul legii”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI