Lucrurile neașteptate pe care le fac vedetele de la Hollywood în carantină

Lucrurile neașteptate pe care le fac vedetele de la Hollywood în carantină
Ce fac vedetele de la Hollywood în carantină?

Situația grea pe care o traversăm ne afectează pe toți. Există, însă, două tipuri de oameni – cei care se bucură de timpul liber și tratează asta cu responsabilitate și cei care sunt dominați de panică și oferă și celorlalți starea aceasta. Iată cum sunt și ce fac vedetele de la Hollywood în această perioadă?

Ce fac vedetele de la Hollywood în carantină?

Suntem prea mici și prea fragili – asta am învățat din episodul greu la care ne uităm cu toții unii mai nepuincioși decât alții. Cu toate astea, pozitivismul trebuie să existe. Vedetele de la Hollywood au ales să vadă partea bună – timpul liber – și să profite la maximum de „cadoul” acesta, în contextul epidemiei de coronavirus. Majoritatea oamenilor au decis să citească mai mult, să facă sport, să gătească sau chiar să-și găsească un nou hobby.

Spre exemplu, Arnold Schwarzenegger, abia venit acasă de la o plimbare cu bicicleta, s-a decis să se relaxeze în jacuzzi și să fumeze un trabuc.  Alte staruri precum: Kristen Wiig, Mark Ruffalo, Zoe Kravitz, Natalie Portman, Sia, Jimmy Fallon, Maya Rudolph, Will Ferrell îl acompaniază în această autoizolare și aleg să se bucure de momentele în care să se liniștească.

Stay. At. Home. That means you, too, spring breakers.

Publicată de Arnold Schwarzenegger pe Miercuri, 18 martie 2020

„Suntem împreună în toate acestea”

„Ziua a șasea în autocarantină și trebuie să spun că zilele trecute m-au simțit un pic filosofic”, a spus Gadot în videoclipul ei de Instagram. „Acest virus a afectat întreaga lume. Toată lumea. Nu contează cine ești, de unde ești. Suntem împreună în toate acestea.”

În schimb, vedetele de la noi au avut alte planuri. Multe dintre ele au plecat departe de meleaguri, iar restul au decis să se alăture mișcării #stauacasă. Cu toate astea, absolut toate i-au sfătuit pe fani să se conformeze obiceiului de acum: spălatul des pe mâini și dezinfectatul, întârind astfel cele indicate de autorități.