Lucrurile interzise în dormitor. Greșeala fatală care le aduce românilor ghinion în amor

Lucrurile interzise în dormitor. Greșeala fatală care le aduce românilor ghinion în amor
Lucruri pe care nu trebuie să le ții în dormitor

Dormitorul este locul unde nu ar trebui sa ținem lucruri inutile, pentru a lăsa fluxul de energie să circule. Se mai spune că aduce ghinion să ții anumite lucruri în acest sector al casei. Care sunt obiectele de care trebuie să te debarasezi în dormitor?

Obiecte interzis de ținut în dormitor

Unele lucruri sunt complet interzise de ținut în dormitor. Acestea atrag ghinionul în dragoste și stări negative în relația dintre parteneri.

Cu toate că ținem la unele obiecte și ne place să le avem în preajmă sau să ne decorăm încăperile cu ele, trebuie știut faptul ca unele lucruri aduc ghinion daca sunt amplasate în anumite locuri din casă. De aceea, dormitorul este locul unde armonia si liniștea trebuie să domine atmosfera și din această cauză lucrurile trebuie aranjate într-un fel anume, care sa confere această stare de liniște, confort și să domine energia pozitivă.

Invitată la emisiunea „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, Lidia Fecioru a alcătuit o listă de lucruri pe care nu e bine să le ții în dormitor. În capul acestei liste este oglinda. Cu toate ca este un obiect indispensabil și nelipsit din orice casă, trebuie să sțiți că oglinda nu trebuie ținută în dormitor.

Alte lucruri care nu se țin în dormitor

Acest obiect are efectul de a dubla numărul persoanelor din cameră, atrăgând persoane din exterior, care ar putea interveni în relație. Totuși, în cazul în care aceasta există în cameră, se recomandă sa se acopere, măcar pe timpul nopții.

Un alt obiect care nu este bine să fie ținut în dormitor este și televizorul. Oricât de mult ne place să stăm în pat și sa privim la televizor este bine să știți ca nu este indicat sa țineți un astfel de obiect în dormitor.

Alte obiecte care trebuie evitate pentru a fi ținute in spațiul unde dormim sunt fântânile arteziene, cele ornamentale, acvariile sau diverse cărți și reviste vechi. Acestea creează un câmp energetic negativ care afecteaza persoanele din cameră. În plus, cu cât sunt mai multe obiecte amplasate în dormitor cu atât va circula mai greu energia din interior. Totodată acestea vor aduna praf și acest lucru va dăuna sănătății.

Citiți mai multe și aflați ce alte obiecte sunt interzise în dormitor. Pentru asta dați click aici.

 

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI