Lidia Fecioru, despre cum îți cureți ficatul. Ai nevoie de un kilogram de cartofi

Lidia Fecioru, despre cum îți cureți ficatul. Ai nevoie de un kilogram de cartofi
Lidia Fecioru, despre cum să-ți cureți ficatul. Sfaturi utile

Lidia Fecioru vine cu sfaturi utile pentru cei care au probleme cu ficatul. Ce trebuie să faci ca să ți-l cureți? Ai nevoie de un kilogram de cartofi pentru acest „tratament”. Cum trebuie să procedezi?

Cum să-ți cureți ficatul? Sfaturile Lidie Fecioru

Lidia Fecioru a vorbit în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3 despre problemele pe care ar putea oricine să le întâmpine la ficat. De asemenea, a venit cu soluții simple pentru curățarea organului.

Pentru adepții „tratamentelor” naturiste este un remediu extrem de bine venit. Trebuie să pui la fiert un kilogram de cartofi în șase litri de apă. Leguma se ferbe preț de patru ore la foc mic, iar după ce au trecut patru ore trebuie să pasezi cartofii cu coajă cu tot, mai apoi să omogenizezi totul să și lași compoziția la răcit.

După câteva ore de la așezarea cartofilor pe fundul vasului în care au fiert deasupra vei observa cum s-a format un lichid. Secretul pentru curățarea ficatului constă în acel lichid, nu în piureul de cartofi.

Trebuie să aduni lichidul cu un polonic și să-l pui într-o sticlă. E recomandat să-l păstrezi la o temperatură optimă și să consumi două linguri de trei ori pe zi. E important să o faci cu o jumătate de oră înainte de masă. Substanța ieșită din cartofi e indicată pentru consum și celor cu ciroză hepatică.

  • Astrograma i-a arătat că se ocupă de acest lucru de trei vieți încoace

„Aveam, tot timpul, senzația că știu toate cursurile, în amănunt, că le-am mai învățat cândva. Când mi s-a făcut astrogramă, s-a văzut, acolo, că de trei vieți încoace mă ocup cu asta. Probabil că de aceea știu o groază de lucruri pe care nu le-am citit, nu le-am învățat nicăieri în viață asta. Dar le știu, pur și simplu!”, a povestit parapsihologul Lidia Fecioru.

Cum să reduci hipertensiunea arterială?

“Nu sunt adepta regimurilor. Le ții doar dacă ai nevoie de ele. Eu vă zic ce ar trebui să mâncăm pentru a face bine organismului nostru. Verdețurile sunt foarte bune pentru că au tot felul de fermenți. Boabele, inclusiv lintea, sunt bune pentru pietrele la rinichi și pentru hipertensiune arterială.

Se iau cinci boabe de fasole măruntă, albă, se mănâncă dimineața, pe stomacul gol, crude, așa cum sunt ele. Aceleași proprietăți le are și lintea, fasolea și mazărea”, a spus celebra specialistă la Antena 3 despre reducerea hipertensiunii arteriale într-un mod cât mai natural.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI