EXCLUSIV Nicoleta Luciu revine la TV?! Decizie incredibilă luată de vedetă. S-au aflat toate detaliile

EXCLUSIV Nicoleta Luciu revine la TV?! Decizie incredibilă luată de vedetă. S-au aflat toate detaliile
Nicoleta Luciu are o idee de care fanii s-au bucura mult. Ce ar tenta-o pe frumoasa mămică?

Vă era dor de formele apetisante ale Nicoletei Luciu, considerată bomba sexy a televiziunii? Ajunsă la 40 de ani și mamă a patru copii, Nicoleta Luciu oftează de dorul televiziunii, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a mutat la Miercurea Ciuc, de dragul omului de afaceri Zsolt Csergo, care are afaceri cu imobiliare. Reporterii playtech. ro au aflat, de la apropiații divei, cu ce emisiune își dorește Nicoleta să revină pe micul ecran. Ea ne-a povestit, în exclusivitate, despre viața în pandemie, alături de prichindeii ei.

Vrea un reality-show cu micuții ei, talentați la desen

În ultima vreme, zvonurile că Nicoleta Luciu ar reveni în televiziune au apărut tot mai des, deși ea a negat. Acum, totul e certitudine. Surse din anturajul vedetei ne-au spus: ”Nicoleta și-ar dori să revină în televiziune, chiar îi este dor de timpurile acelea. Ar tenta-o acum un reality-show cu cei patru copii, care au crescut și sunt foarte talentați. Toată casa de plină de veselia lor”. De când cu pandemia, Nicoleta Luciu a devenit gospodina perfectă, face mâncare pentru tot familionul, dar și lecții cu Zsolt jr. (12 ani) şi tripleţii Kevin, Kim şi Karoly (9 ani), copiii ei. Vedeta îi ajută cu lecțiile la limba română și la caligrafie, micuții fiind foarte talentați și la desen. Contactată de reporterii Playtech.ro, Nicoleta nu a dorit să vorbească despre visul ei de a se întoarce în televiziune, dar ne-a povestit despre viața de mamă: ”Sunt exigentă ca mămică. Nu știu cum se descurcă altele cu mulți copii, că mie patru mi-au pus capac”. 

Nicoleta vine săptămânal la București, pentru tratamente de înfrumusețare

Vedeta își face timp și pentru ea, vine săptămânal la București, pentru proceduri de ordin estetic. Ultima dată, Nicoleta Luciu a apelat la epilarea definitivă. Mari amatori de vacanțe pe care și le petreceau îndeosebi în Croația, unde dețin în proprietate un yacht, soții Luciu vor petrece Sărbătorile de data aceasta acasă, din cauza pandemiei. Nicoleta Luciu (40 de ani) s-a căsătorit în 2012 cu omul de afaceri Zsolt Csergo (45 de ani). Afaceristul deţine în oraşul natal un complex rezidenţial de blocuri şi două vile estimate la 400.000 € fiecare. Soţul Nicoletei mai deţine un lanţ de cazinouri în toată ţara. Zsolt Csergo, prosper om de afaceri, cu o avere estimată, în 2012, la 60 de milioane de euro, bani câştigaţi din afaceri imobiliare şi din cazinouri, obosise să mai facă săptămânal naveta Miercurea-Ciuc – Bucureşti.

Ultimul ei proiect la tv: serialul ”Primăverii” (TVR 2)

Prin urmare, după ce a văzut că soţia lui, Nicoleta, nu şi-a mai găsit un loc de muncă stabil în Capitală, el i-a propus să se mute, cu cei patru copii ai lor, în oraşul lui natal, acolo unde câştigă suficienţi bani încât să le asigure un trai regesc. Astfel, omul de afaceri a scăpat şi de gura lumii, după ce, lăsat cam mult timp singurel de nevastă, el ar fi avut o aventură cu o prietenă mai veche, Kinga Sebestyen, o antrenoare de fitness din oraşul lui natal. Nicoleta Luciu lipsește de doi ani de pe sticlă. Ultimul proiect al vedetei a fost la Prima TV, o emisiune de nunţi, alături de Denis Ştefan, fostul ei partener din telenovela ”Inimă de ţiga”. La sfârşitul lui 2018, Nicoleta Luciu a apărut, în noaptea dintre ani, într-un serial difuzat de TVR 2, ”Primăverii”.