Nicoleta Luciu, fără niciun strop de machiaj. Cum arată vedeta

Nicoleta Luciu, fără niciun strop de machiaj. Cum arată vedeta
Nicoleta Luciu de la Miss România, la mămica a patru copii

Nicoleta Luciu, mamă a patru copii, de-a lungul timpului a avut intervenții estetice. Nu s-a sfiit niciodată să vorbească despre ele, și de fiecare dată a făcut-o deschis, fără menajamente.

Nicoleta Liciu și intervențiile estetice

În 1999, Nicoleta Luciu a câștigat  titlul Miss România, și poza în Playboy. Ulterior a devenit vedetă de televiziune, și mamă a patru copii. După o perioadă, a considerat că sunt necesare anumite intervenții estetice evazie și non-evazive. Fie că vorbim de intervenții la nivelul sânilor, fie de curățarea frecventă a tenului cu laser, Nicoleta Luciu a știut cum să-și întrețină corpul. Ultima sa intervenție a fost cea de rejuvenare facială.

Nicoleta Luciu cheltuie mult pe intervențiile estetice

Odată cu înaintarea în vârstă, era și normal să-i apară ridurile, și ca să scape de ele a recurs  la injecțiile cu acid hialuronic și botox. Nu s-a sfiit, după nașterea tripleților, să cheltuie peste 20.000 de euo pentru a reveni la formele careu consacrat-o, deci intervențiile de acum au fost o nimica toată.

„Uneori, dacă mama natură nu ne-a inzestrat cu ceea ce ne-am dorit, putem să îi dăm o mână de ajutor. Dacă asta presupune intervenții estetice, de orice fel, este o decizie corectă. Singura mea interventie estetică a fost la sâni. Așa că, pot vorbi din experiență și cu sinceritate. Indiferent de tipul de intervenție pe care doriți să vi-l faceți, gândiți-vă de zece ori înainte!

Nicoleta Luciu, fără niciun strop de machiaj. Cum arată vedeta
Nicoleta Luciu, fără niciun strop de machiaj. (foto: instagram)

În primul rând dacă e obligatoriu, pentru ca regretele de după ar fi și mai greu de suportat decat starea inițială de nemulțumire! Apoi, nu renuntați sub nicio formă la siguranță și nu alegeti în funcție de… preț. E ok și recomandat să îți rezervi timp în avans pentru gândire, pentru informare și research, timp în care poți strânge bănuț cu bănuț, până când vei putea să apelezi la un medic profesionist, la o clinică bună, unde să elimini, pe cât posibil, riscurile care te-ar putea pune în pericol.”, declara vedeta.

Nicoleta este căsătorită cu Zsolt Csergo, un afacerist din Miercurea Ciuc, unde de altfel și locuiesc de ceva ani. Nicoleta Luciu a devenit mamă prima dată în anul 2008. Atunci s-a născut Zsolt Jr. După aceea, Nicoleta Luciu șoca anunțând că este însărcinată cu tripleți. Kim, Kevin şi Karoly au venit pe lume în 2011.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI