27 oct. 2020 | 20:55

Nicoleta Luciu, fără niciun strop de machiaj. Cum arată vedeta

Monden
Nicoleta Luciu, fără niciun strop de machiaj. Cum arată vedeta
Nicoleta Luciu de la Miss România, la mămica a patru copii

Nicoleta Luciu, mamă a patru copii, de-a lungul timpului a avut intervenții estetice. Nu s-a sfiit niciodată să vorbească despre ele, și de fiecare dată a făcut-o deschis, fără menajamente.

Nicoleta Liciu și intervențiile estetice

În 1999, Nicoleta Luciu a câștigat  titlul Miss România, și poza în Playboy. Ulterior a devenit vedetă de televiziune, și mamă a patru copii. După o perioadă, a considerat că sunt necesare anumite intervenții estetice evazie și non-evazive. Fie că vorbim de intervenții la nivelul sânilor, fie de curățarea frecventă a tenului cu laser, Nicoleta Luciu a știut cum să-și întrețină corpul. Ultima sa intervenție a fost cea de rejuvenare facială.

Nicoleta Luciu cheltuie mult pe intervențiile estetice

Odată cu înaintarea în vârstă, era și normal să-i apară ridurile, și ca să scape de ele a recurs  la injecțiile cu acid hialuronic și botox. Nu s-a sfiit, după nașterea tripleților, să cheltuie peste 20.000 de euo pentru a reveni la formele careu consacrat-o, deci intervențiile de acum au fost o nimica toată.

„Uneori, dacă mama natură nu ne-a inzestrat cu ceea ce ne-am dorit, putem să îi dăm o mână de ajutor. Dacă asta presupune intervenții estetice, de orice fel, este o decizie corectă. Singura mea interventie estetică a fost la sâni. Așa că, pot vorbi din experiență și cu sinceritate. Indiferent de tipul de intervenție pe care doriți să vi-l faceți, gândiți-vă de zece ori înainte!

Nicoleta Luciu, fără niciun strop de machiaj. Cum arată vedeta

Nicoleta Luciu, fără niciun strop de machiaj. (foto: instagram)

În primul rând dacă e obligatoriu, pentru ca regretele de după ar fi și mai greu de suportat decat starea inițială de nemulțumire! Apoi, nu renuntați sub nicio formă la siguranță și nu alegeti în funcție de… preț. E ok și recomandat să îți rezervi timp în avans pentru gândire, pentru informare și research, timp în care poți strânge bănuț cu bănuț, până când vei putea să apelezi la un medic profesionist, la o clinică bună, unde să elimini, pe cât posibil, riscurile care te-ar putea pune în pericol.”, declara vedeta.

Nicoleta este căsătorită cu Zsolt Csergo, un afacerist din Miercurea Ciuc, unde de altfel și locuiesc de ceva ani. Nicoleta Luciu a devenit mamă prima dată în anul 2008. Atunci s-a născut Zsolt Jr. După aceea, Nicoleta Luciu șoca anunțând că este însărcinată cu tripleți. Kim, Kevin şi Karoly au venit pe lume în 2011.

Parteneri
Ce preț are sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu. Este un model unicat și de lux
Redactia.ro
FOTO După o lună, Adrian Mutu și-a dat șapca jos! Ce a ieșit
Digisport.ro
De ce s-au bătut, de fapt, dacii cu romanii. Motivul pentru care Traian a vrut cu orice preț să cucerească Dacia
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Nadia Comăneci, apariție-surpriză la București. Cum și cu cine s-a afișat fosta mare gimnastă
Unica.ro
Vacanță la Mamaia, dar cu prețuri de Dubai. Cât costă cazările în minivacanța de 1 Mai
EVZ.ro
Un cățel de usturoi seara. Cum se consumă și la ce ajută
Spynews
UNGURII detonează Europa. Pregătiţi-vă pentru ce e mai rău: Asta-i realitatea
Capital.ro
Categoria de români care ar putea primi fonduri europene în valoare de 400.000 de euro: ”Până la sfârșitul acestei luni sau începutul lunii mai”
Antena 3
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
RUSIA vine PESTE ROMÂNIA! SUA a primit INFORMAȚIILE
Mediaflux
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce gest neașteptat a făcut un tată, la scurt timp după ce fiica lui nu l-a lăsat s-o conducă la altar, la nuntă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro