Lucian Viziru și Gabriela Spanic, revedere după 15 ani. Celebra actriță, la un pas de moarte: “Mulțumesc lui Dumnezeu că sunt în viață”

Lucian Viziru și Gabriela Spanic, revedere după 15 ani. Celebra actriță, la un pas de moarte: “Mulțumesc lui Dumnezeu că sunt în viață”
Lucian Viziru si Gabriela Spanic, revedere dupa 15 ani

Gabriela Spanic și Lucian Viziru s-au revăzut pentru prima dată în 15 ani, după ce au jucat împreună în telenovela Numai Iubirea. Cea supranumită regina telenovelelor a mărturisit că a fost la un pas de a-și pierde viața, după ce a fost otrăvită. Ce a pățit, de fapt, actrița originară din Venezuela.

Ce i-a mărturisit Gabriela Spanic lui Lucian Viziru, după 15 ani

Gaby Spanic a cucerit publicul român, atunci când și-a făcut aparția episodică în telenovela Numai Iubirea, în anii 2000. Fosta parteneră de ecran a lui Lucian Viziru i-a povestit celebrului actor unul dintre cele mai înfiorătoare momente pe care le-a trăit în viața sa.

Invitată în cadrul podcastului lui Lucian Viziru, printr-o intervenție de tip videocall, Gabriela Spanic a relatat un episod nefericit al vieții sale, în care susține că a victima unei tentative de omor, după ce anumite persoane ar fi otrăvit-o.

„Cel mai nefericit moment al vieții mele a fost atunci când au încercat să ne omoare! A fost o tentativă de omor împotriva noastră. A fost foarte intens. Unii din presă au zis că am mințit, că nu a fost adevărată povestea cu tentativa de omor.

Dar a fost adevărat, multă lume se contrazice. Când mă trezesc dimineața îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt în viață! Isus Hristos este personajul pe care îl admir și îl iubesc cel mai mult în viață.”, a declarat Gabriela Spanic în podcastul lui Viziru.

„Eram aproape și mi-a fost frică că mor!”

De asemenea, Gabriela Spanic a dezvăluit că cea mai mare temere a sa este frica de moarte și ar vrea să trăiască 100 de ani, deși știe faptul că acest lucru nu este posibil.

„Pentru mine nu există viitorul, viitorul e aici și acum. Trebuie să trăiești fiecare zi ca și cum ar fi ultima. Când plănuiești multe pentru viitor lucrurile nu merg bine. Dar când trăiești acum și aici și te simți bine asta se vede și în viitor.

Mi-e frică rău de moarte, pentru că eram aproape și mi-a fost frică că mor. De fiecare dată când mă trezesc vreau să trăiesc 100 de ani. Eu zic că, după moarte, voi fi în vacanță.

Pentru mine după moarte vine viața veșnică, vacanța, unde nu existăsuferiță, nici durere, nu trebuie să muncești pentru bani, ești fericit 100 %.”, a completat actrița Gabriela Spanic, în podcastul lui Lucian Viziru.