Lucian Viziru o duce greu în Germania din cauza covid-19. De ce nu se va vaccina prea curând, de fapt

Lucian Viziru o duce greu în Germania din cauza covid-19. De ce nu se va vaccina prea curând, de fapt
Lucian Viziru o duce greu în Germania din cauza covid-19

Lucian Viziru s-a mutat de aproape 7 ani în Germania, alături de soția ei, Ema, și de fiul lui, Mihai. Acolo lucrează ca antrenor de tenis, însă deocamdată lockdown-ul îl ține pe loc. Acesta a vorbit despre viața în Germania, exprimându-se și în ce privește vaccinul anti-coronavirus.

Lucian Viziru o duce greu în Germania din cauza covid-19

Lucian Viziru a făcut dezvăluiri despre viața sa peste hotare, într-un interviu acordat pentru OKmagazine. Deși nu își mai poate face meseria de antrenor de tenis, soția sa, nutriționist încă își ține consultațiile. El a spus că se va vaccina anti-coronavirus, când se va putea.

”Cu siguranţa îl vom face atunci când ne va veni rândul. Populaţia Germaniei este una foarte îmbătrânită, unde mai adaugi şi faptul că e stat federal (deciziile se iau mult mai greu), aici nu s-a ajuns cu vaccinarea nici la cei de 70 de ani. Şi mai suntem şi vreo 60 de milioane de adulţi. Normal că mă vaccinez. Nu ai cum să refuzi singura speranţă către o întoarcere cât mai rapidă la normalitate. Unde mai pui faptul că toate geniile lumii au lucrat împreună la acest vaccin, iar eu să-l refuz? Nicicând omenirea nu a avut un leac atât de rapid împotriva unei pandemii. Mă bucur că sunt contemporan cu aceşti oameni şi cu excelenţa medicinii, mi s-ar părea o lipsă crasă de respect la adresa muncii lor dacă aş refuză vaccinul”, a spus Lucian Viziru pentru sursa citată.

Îi este dor de România

Fiul său, Mihai, vorbește limba germană la perfecție, și-a făcut prieteni acolo. De altfel, toată familia s-a acomodat în Germania, care le-a devenit o a doua casă.

”Da, Mihai vorbeşte germana la fel ca ei, dar are note mai mari la engleză. Prieteni şi-a făcut repede, în general de la şcoală, handbal, tenis. A, şi mai nou din online (Minecraft, Fortnite etc). De acomodat ne-am acomodat cu toţii destul de uşor pentru că noi asta am căutat: civilizaţie. Fără măşini parcate pe trotuar, fără Armani pe tricou la 7 ani, fără Jeep-an în poarta şcolii, fără câini comunitari, dar cu piste de biciclete, autostrăzi, linişte, aer curat, sunt multe… Evident că sunt şi multe chestii care nu ne plac, dar, una peste alta, ne dă cu plus”, a mai spus Lucian Viziru.

Însă, dorul de casă îl macină uneori. Îi e dor de actorie, de studioul de înregistrări.

”Sincer? Mi-e dor să mă joc de-a actoria, mi-e dor de un studio de înregistrări, dar mi se face dor doar dacă mă întrebi, pentru că, de curând, am văzut că pot avea aproape aceeaşi satisfacţie şi în mediul online pe TikTok sau Youtube (Familia Viziru sau Lucian Viziru oficial), unde postez zilnic. Asta şi datorită faptului că momentan nu pot munci din cauza pandemiei”, a conchis Lucian Viziru.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI