Lovitura primită de Ștefan Mandachi pe perioada pandemiei. Toate încasările sale au scăzut drastic

Lovitura primită de Ștefan Mandachi pe perioada pandemiei. Toate încasările sale au scăzut drastic
Încasările lui Ștefan Mandachi au scăzut din cauza pandemiei de coronavirus

Ștefan Mandachi a primit o lovitură la care se aștepta într-o anumită proporție. Celebrul afacerist nu se poate lăuda cu o evoluție a câștigurilor, pentru că încasările sale au scăzut dramatic în perioada pandemiei. Contextul actual l-a afectat destul de serios pe acesta.

Încasările lui Ștefan Mandachi au scăzut dramatic din cauza pandemiei

Ștefan Mandachi continuă să stârnească valuri de reacții din partea multor români cu privire la proveniența cifrelor de afaceri și a modului în care acționează pentru a-și putea întreține proiectele la cel mai înalt nivel, mai cu seamă că face parte din topul celor mai tineri antreprenori care au găsit succesul destul de devreme.

Cu toate astea, bărbatul a susținut că a avut viziune încă din adolescență și a muncit mult pentru tot ceea ce deține la moment. De departe cea mai cunoscută afacere este lanțul de restaurante fast-food ‘Spartan’ care e extrem de iubit de români. Mandachi a vorbit despre afacerile sale pe blog, pentru a clarifica orice nelămurire:

‘Întrucât au apărut știri și tot felul de postări neadecvate și neverificate, consider că e necesar să elucidez misterul și să demontez cu argumente acuzațiile false care mă vizeză pe nedrept.’

”Cum explicați că am riscat totul?’

Bărbatul a subliniat că și-a asumat încă de la început orice risc pentru că a fost nevoie ca cineva să facă un astfel de pas în direcția în cauză: „Tot ceea ce am făcut e că mi-am asumat un risc enorm pentru că mi-era greață de câtă frică vedeam peste tot.

Cum explicați că am riscat totul? De ce am fost eu singurul dintre milioane de antreprenori? Simplu! Pentru că a fost nevoie ca cineva să facă pasul și le mulțumesc tuturor celor care mi s-au alăturat.”

Cifra de afaceri în 2019 în dreptul SRL-ului deținut în București a fost de 76.630, cu datorii de 11.621 Lei, arată listăfirme.ro. Vezi în Galeria FOTO graficul cu fluctuațiile de la deschiderea restaurantului!

Mandachi a investit în lanțul de restaurante și un hotel care îi poartă numele și are afaceri cumulate de 15 milioane de euro în compania sa și 28 de milioane de euro în cele francizate.

Pentru a argumenta evoluția uriașă de care a avut parte, afaceristul a subliniat că partenerii săi de business cu care colaborează deja de opt ani pot confirma sau infirma dacă au avut sau nu o discuție cu familia sa. De asemenea, acesta a mai scris că a și renunțat de-a lungul timpului la nenumărați parteneri, francizați sau furnizori și nu numai.