Lovitură pentru Claudia Pătrășcanu la tribunal. A pierdut prima bătălie cu Gabi Bădălău

Lovitură pentru Claudia Pătrășcanu la tribunal. A pierdut prima bătălie cu Gabi Bădălău
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău duc un război în instanță

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au despărțit de multă vreme, însă nu au reușit să se înțeleagă cu privire la custodia copiilor pe care îi au împreună. Cei doi nu și-au încheiat socotelile nici atunci când vine vorba despre bunuri. Artista a pierdut, de această dată, prima bătălie cu fostul partener.

Ce se întâmplă între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu a primit o veste dură. Aceasta a pierdut o bătălie în instanță. Ea se luptă în tribunal cu fostul partener, Gabi Bădălău. Despărțirea lor a fost una cu scandal, dar se pare că aceștia încă nu au ajuns la o înțelegere în privința partajului!

Cei doi urmează să aibă parte de o nouă înfățișare la tribunal, după ce judecătorii au respins cererea de partajare a bunurilor, depusă de către artistă. Aceștia s-au iubit cu patimă și au doi copii împreună, însă separarea a venit ca un trăznet. Conflictul dintre ei este departe de a se finaliza.

Claudia Pătrășcanu a primit o lovitură dură. Ce a aflat

Artista nu a reușit să plătească taxa de timbru, care s-ar ridica la 200.000 de lei, astfel că Judecătoria Buftea s-a decis să îi respingă cererea de partajare. Claudia Pătrășcanu a plătit 5.000 de lei din această taxă până acum. În trecut, ea a cerut să îi fie aprobată plata eșalonată, însă s-a lovit de un refuz.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt nevoiți să împartă anumite bunuri și proprietăți, dar și un teren din Corbeanca, achiziționat pe timpul căsniciei. Vedeta ar avea dreptul la o despăgubire care ajunge la suma de 100 de mii de euro în acest caz, potrivit Spynews.ro.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, divorț cu scandal

Fanii au fost uluiți când Claudia Pătrășcanu a anunțat că divorțează de Gabi Bădălău. Cunoscuta artistă făcea totul public pe rețelele de socializare, în urmă cu ceva timp. Aceasta mărturisea că nu a fost fericită în căsnicia pe care a avut-o cu bărbatul alături de care are doi copii.

„După atâta umilinţă, abuz emoţional, infidelităţi, lipsa de lângă cei mai minunaţi copii, jigniri, minciuni, renunţ! Renunţ la viaţa falsă şi tristă pe care am îndurat-o într-un an cât într-o sută! !

Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu. Lupt pentru cei mai curaţi şi sinceri oameni din viaţa mea, copiii mei.

Veţi creşte cu iubire şi linişte, restul nu contează! Atât timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate.”, anunța ea, în trecut.