Vulpița și Mirela Vaida, afectate de ultima decizie CNA. Lucrurile pot deveni extrem de grave la Antena 1

Vulpița și Mirela Vaida, afectate de ultima decizie CNA. Lucrurile pot deveni extrem de grave la Antena 1
Gestul care spune tot. Ce a făcut Mirela Vaida, la o zi după scandalul de la Acces Direct

Cea mai nouă telenovelă pur românească, ”Vulpița și Viorel, șî noi putem”, a adus Antenei încasări uriașe, dar și amenzi al căror șir a fost completat chiar astăzi. CNA a reclamat, printre altele, că ”atitudinea moderatoarei Mirela Vaida o traumatizează pe invitata Veronica Stegaru”. În apărare, Antena 1, prin reprezentantul său, spune că ”e un serial de divertisment”, dar că, de asemenea, nu înțelege revolta prezentatoarei Acces Direct.

Încă o amendă pentru Antena 1. Vulpița și Mirela Vaida, punctele centrale ale discuției în ședința CNA

Antena 1 a încasat a treia amendă, astăzi, pentru momentele cu Veronica(Vulpița) și Viorel din emisiunea Acces Direct. Forul audiovizual a decis ca postul Intact să scoată 15.000 de lei din buzunar. Sancțiunea a trecut cu unanimitate de voturi. De această dată, cei de la CNA au reclamat – „Degradare umana, promovarea non-valorilor sau atitudinea moderatoarei Mirela Vaida, care ”o traumatizează pe invitata Veronica Stegaru” (după cum arată textul unei reclamații)”.

În amendă s-a ținut cont, mai ales, de articolele legate de protecția minorilor: „Nu se asigură, așa cum ar fi normal, protecția minorilor”, a spus Radu Herjeu, cel care a și propus amenda.

Cum se apără postul TV

„Cei doi joacă, inclusiva gelozia, nu mai e atât de natural. E un serial de divertisment, marcat ca atare. Rațiunile comerciale există, nu le neagă nimeni. Nu ne asumăm promovarea unor astfel de comportamente. E un serial cu personajele carismatice care există. Mirela Vaida a vorbit în numele său personal, așa cum a zis și ea. A fost o revoltă pe care nici eu n-am înțeles-o”, a spus Antena 1, prin reprezentantul său la CNA.

Ieșirile Mirelei Vaida, la adresa Consiliului

Tot în ședința de astăzi s-a luat în discuție și un moment, dat pe post la finalul lui aprilie, în care Mirela Vaida a răbufnit la adresa Consiliului, după somația primită de Antena 1 care o viza. Oamenii din for consideră că prezentatoarea Acces Direct a mințit cu privire la lucrurile pe care le-a spus pe post.

„CNA-ul îmi dă somație pentru că eu mi-am propus să spun că multă lume din mediul rural nu are apă și săpun ca să spele pentru Coronavirus. Am înțeles, nu le place Vulpița, dar ce să facem dacă se uită milioane de români. Nu știu de când suntem autoritate morală”, spunea ea atunci.

„Să inventezi că CNA-ul amendează un post și un moderator pentru că vorbește despre faptul că unii oameni nu au săpun să se apere de coronavirus nu și-a permis nimeni. Nici Rareș Bogdan, nici Radu Banciu.

Se folosește de poziția pe care o are să inventeze astfel de lucruri. A vorbit cinci minute că CNA-ul o amendează pentru că ea vorbește despre sărăcia din România”, a spus Herjeu.

„Nu propun nimic legat de minciunile moderatoarei pentru că nu vreau să o vadă ca pe o răzbunare, deși nu e normal ce a făcut ea”, a mai spus el.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI