Lovitură în instanță pentru Antena 1. Serialul va fi scos inclusiv de pe site-ul postului TV

Lovitură în instanță pentru Antena 1. Serialul va fi scos inclusiv de pe site-ul postului TV
Lovitură în instanță pentru Antena 1

Lovitură pentru Antena 1. Un serial TV va fi scos inclusiv de pe site-ul postului TV. Decizia Curții a fost luată pe 15 ianuarie și este definitivă.

Un serial Antena 1 va fi scos inclusiv de pe site-ul postului TV

Serialul ”Fructul Oprit” ce a fost difuzat pe Antena 1 anul precedent va fi scos de pe toate platformele de difuzare, lucru care reprezintă o decizie în premieră pentru piața românească. Două scenariste din Turcia au avut câștig de cauză în fața Antenei Group într-un proces privind drepturi intelectuale asupra serialului. Astfel, Curtea de Apel a obligat Antena Group să retragă de la difuzare serialul, inclusiv de pe Antena Play, producția acestuia încetând să se exploateze. Decizia Curții a fost luată pe 15 ianuarie și este definitivă.

Lovitură în instanță pentru Antena 1. Serialul va fi scos inclusiv de pe site-ul postului TV
”Fructul Oprit” scos de pe site-ul postului Antena 1. Decizia este definitivă

Antena Group a fost acționată în judecată de scenaristele Aycan Ece Yoren și Melek Gencoglu, care au lucrat, în 2008, la scenariul telenovelei ”Aşk-ı Memnu’” („Iubire ascunsă”), ce a fost inspirată din aceeași carte după care s-a făcut și serialul ”Fructul Oprit”.

”Ne-am inspirat dintr-un roman turcesc, după care s-au făcut două adaptări”

Cu decizia Curții definitivă pe masă, serialul este deja oprit și nu se mai poate vedea pe Antena Play. E drept că mai apar câteva episoade din sezonul al doilea, însă nici acelea nu mai pot fi accesate, potrivit Paginademedia.

„Ne-am inspirat dintr-un roman turcesc, după care s-au făcut două adaptări, iar cea mai recentă ecranizare a atins audiențe record.  Încercăm să recreem povestea de dragoste absolut extraordinară și sperăm ca îi va ține pe telespectatori cu sufletul la gură. Filmările nu se desfășoară într-un studio de televiziune, așa cum se obișnuiește, ci în locuințe reale din România”, spunea Radu Grigore, care s-a ocupat alături de Simona Macovei de scenariul producției, în toamna anului 2017.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI