Lovitură grea pentru Andreea Antonescu! Ce veste a primit din partea soțului

Ce veste a primit Andreea Antonescu de la soțul ei? Ce spune despre episodul în care a apelat la 112?

Cunoscuta cântătreață Andreea Antonescu a sunat seara trecută la 112. Aceasta le-a transmis polițiștilor că este sechestrată de iubitul ei într-un apartament din Iași. Ce spune soțul solistei despre alarma falsă la 112? Ce vestea i-a dat acesta?

Andreea Antonescu, amendată după un apel fals la 112

Andreea Antonescu a șocat pe toată lumea cu apelul de ieri seară la numărul unic ce urgență 112. Din fericire pentru familia, prietenii și fanii artistei, totul s-a dovedit a fi o eroare. Cu toate astea, forțele de ordine au intervenit în urma apelului, întrucât artista le-a spus că este sechestrată de iubitul ei într-un imobil din Iași. Din fericire, nu a fost vorba nici despre o reținere cu forța a vedetei și nici de un caz de violență domestică.

Pentru că alarma a fost falsă, Andreea a fost sancționată de autorități, cu o amendă de 4.000 de lei. Din păcate, problemele nici că au dispărut pentru colega de trupă a Andreei Bălan. Azi, tatăl copilului cântăreței i-a dat încă o veste șocantă. Din cauza scandalului în care a fost implicată în noaptea trecută, aceasta ar putea pierde custodia fiicei sale. Traian a fost anunțat de familia din România de cele petrecute, iar surse din apropierea bărbatului au susținut că este șocat de iresponsabilitatea de care a dat dovadă ea.

Veștile proaste nu s-au terminat pentru Andreea Antonescu! Ce vrea să facă soțul vedetei, după apelul fals la 112
Veștile proaste nu s-au terminat pentru Andreea Antonescu! Ce vrea să facă soțul vedetei, după apelul fals la 112

Ce veste i-a dat soțul cântăreței?

„Traian i-a reproșat că se poartă ca o puștoaică îndrăgostită, nu ca o femeie matură, ca o mama. I-a reproșat că nu este în regulă ca în cursul săptămânii, când fiica lor are școală, ea să plece în alte orașe după iubit. Ca dă dovadă de iresponsabilitate și că vine în țară să discute. Nu se dovedește că Andreea era beată aseară, Traian se gândește să ceară custodia fiicei lui”
Sursa din anturajul omului de afaceri (Sursa: impact.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI