Andreea Antonescu, apel de urgență la 112 în miezul nopții! Ce i-a făcut iubitul și cum au reacționat polițiștii

Andreea Antonescu, apel de urgență la 112 în miezul nopții

Andreea Antonescu, jumătatea trupei Andre, a sunat la 112 în miezul nopții, anunțând că este sechestrată într-un apartament de lux din Iași. Cum au reacționat polițiștii?

Andreea Antonescu, apel de urgență la 112 în miezul nopții

Anul 2019 a readus-o pe Andreea Antonescu în atenția publicului, odată cu reunirea trupei Andre. În luna septembrie a anului trecut, cântăreața a adus multe alte surprize admiratorilor ei și, după o pauză de doi ani, a lansat single-ul ”Iubirea Pe Acte”, care a venit cu un alt anunț de interes public, divorțul solistei de Traian Spak. Cei doi s-au căsătorit în 2013, după o relație de opt ani, și au împreună o fetiță, pe Sienna, în vârstă de 8 ani.

Andreea Antonescu, apel de urgență la 112 în miezul nopții! Ce i-a făcut iubitul și cum au reacționat polițiștii
Andreea Antonescu și Ștefan Manolache

L-a întâlnit pe Ștefan Manolache, reporter la Antena 1. Mai tânăr decât ea, acesta este fiul consilierului județean Mircea Manolache și e cunoscut datorită afacerii pe care părintele său o deține în Iași. Cei doi au confirmat relația în octombrie 2019. Au urmat despărțiti și împăcări, iar acum și momente dificile, construite de bărbat.

Cântăreața s-a ales cu o amendă de 4.000 de lei

Unul dintre ele a fost ieri seară. Andreea a sunat la 112, în miez de noapte, ca să anunțe că este sechestrată într-un apartament de lux din Iași. Oamenii legii s-au mobilizat și au intervenit la adresa indicată, găsind-o pe artistă în apartamentul respectiv. Potrivit unor surse, citate de observator.tv, întrebată ce s-a petrecut și dacă are nevoie de ajutor, ea nu a recunoscut, inițial, că a sunat la numărul de urgență.

Ulterior, la insistențele polițiștilor, a admis că a apelat la ajutorul autorităților, în special că pe telefonul ei încă apărea în istoric apelul la urgențe. Tot surse, menționate de aceeași publicație, susțin că vedeta mirosea a alcool. Pentru apelul nejustificat la 112, Andreea a fost amendată cu 4.000 de lei.

Întâmplare pare că nu i-a lăsat urme adânci solistei. În urmă cu trei ore, aceasta s-a pozat cu o ceașcă de cafea în mână. Imaginea are inserată un text, probabil, consolator, în urma celor petrecute noaptea trecută: „Începutul este întotdeauna astăzi!”. (VEZI IMAGINEA ÎN GALERIE)

IPJ: „Femeia a negat, astfel a fost sancționată cu o amendă”

„În jurul orei 00:30 am fost sesizați de către o femeie de 37 de ani din muncipiul București cu privire la faptul că ar avea un conflict cu iubitul său, într-un imobil de pe raza municipiului Iași. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că cele sesizate nu se confirmă, femeia a negat faptul că a efectuat serviciul de urgență 112 și a declarat că nu are nicio problemă.

Astfel polițiștii au sancționat-o contravențional, cu o amendă de 4.000 de lei, conform OUG nr. 34/200, pentru apelare nejustificată”, a declarat Beatrice Romanescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, conform MEDIAFAX.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI