Lovitură dură pentru Regina Elisabeta, după moartea Prințului Philip. Noi acuzații de abuzuri sexuale în familia regală

Lovitură dură pentru Regina Elisabeta, după moartea Prințului Philip. Noi acuzații de abuzuri sexuale în familia regală
Noi acuzații de abuzuri sexuale în familia regală: detalii

Lovitură dură pentru Regina Elisabeta. Fanii Familiei Regale a Marii Britanii sunt șocați de noile informații. Au apărut noi acuzații de abuzuri sexuale în rândul celebrei familii.

Noi acuzații de abuzuri sexuale în familia regală

Virginia Roberts Giuffre a înregistrat în cursul zilei de luni o plângere la un tribunal federal din Statele Unite ale Americii care l-a vizat pe prințul Andrew. Aceasta vrea să-și facă dreptate cu orice preț după ce în anul 2019 a declarat public la BBC că miliardarul Jeffery Epstein a forțat-o să întrețină relații intime cu prietenii săi, printre care și fiul Reginei Elisabeta a II-a.

Toate aceste lucruri se petreceau pe când ea era minoră. Palatul Buckingham a negat la momentul acela scenariul și a subliniat într-o declarație pentru CNN că familia regală „neagă cu hotărâre că ducele de York a avut vreo formă de contact sexual sau relație cu Virginia Roberts. Orice afirmație contrară este falsă și lipsită de fundament”.

Prințul Andrew a spus într-un interviu în 2019 că nu a întâlnit-o niciodată pe Giuffre. Cu toate astea, există o fotografie cu cei doi despre care fiul suveranei spune că este trucată.

Femeia pretinde că a fost abuzată de prinț în momentul în care a fost invitată de Epstein și Ghislaine Maxwell la casa lui omului de afaceri. Virginia îl acuză pe prințul Andrew că îi cunoștea vârsta și știa că este victimă a traficului sexual și este forțată să presteze astfel de favoruri.

„Prințul Andrew a comis agresiuni sexuale și violențe fizice asupra reclamantei când aceasta avea 17 ani. În consecință, prințul Andrew se face vinovat de violențe fizice și provocare intenționată de suferințe emoționale în conformitate cu legile din New York. Suferințele provocate au fost severe și de lungă durată”
Arată plângerea (Sursa: bbc.com)

Ce solicită victima?

Geoffrey Berman, fost procuror pentru Districtul de Sud din New York, a declarat în ianuarie a lui 2020 că prințul nu a cooperat cu autoritățile în acest sens. Avocata lui Giuffre a declarat că „depunerea acestei plângeri dovedește că indiferent de putere, privilegii și chiar de calitatea de a fi prinț, nimeni nu este mai presus de lege în Statele Unite și toți cei care comit abuzuri trebuie trași la răspundere.”

Femeia solicită despăgubiri „într-un cuantum care va fi stabilit la proces”, cheltuieli de judecată și alte compensații „pe care Curtea le va găsi corecte și adecvate”, se arată în plângere.

Amintim că Epstein a fost arestat pentru trafic sexual cu minori și conspirații pentru comitere de trafic sexual cu minori în iulie a lui 2019. Bărbatul a plecat nevinovat în dreptul tuturor acuzațiilor aduse. La o lună de la reținere acesta a fost găsit mort în celula de la centrul de detenție din Manhattan.