Cum a reacționat Prințul Charles în urma scandalului în care a fost implicat Prințul Andrew

Reacția Prințului Charles vizavi de scandalul în car esre implicat Prințul Andrew

Prințul Charles a reacținonat pentru prima oară la scandalul în care este implicat Prințul Andrew. Acuzele grave care i se aduc acestuia au curpins toată familia regală a Marii Britanii. Ce a zis fostul soț al Prințesei Diana despre evenimentul neplăcut?

Reacția Prințului Charles vizavi de scandalul în care este implicat Prințul Andrew

Prințul Charles și-a expus pentru prima oară opinia vizavi de scandalul rușinos care este subiectul principal al ziarelor britanice și nu numai. Familia regală a Marii Britanii este dezamăgită de cele petrecute și de faptul că acest eveniment pătează imaginea tuturor. Charles a insistat ca fratele său, Andrew, să rămână fără îndatoririle regale, după difuzarea interviului BBC. Chiar dacă ducele de York a anunțat în urmă cu puțin timp că dorește să se retragă pentru o perioadă, se pare că decizia finală de a pleca din vizorul tuturor și de a sta mai departe de familia regală a fost a Reginei Elisabeta a II-a.

Prințul Andrew duce lipsă de empatie și nu regretă amiciția cu miliardarul care este acuzat de pedofilie și trafic de persoane. Momentele de tensiune se răsfrâng astfel asupra familiei regale, nicidecum asupra Prințului Andrew, care pare că nu este deloc afectat. După cele aflate, chiar Regina Elisabeta a II-a l-a chemat personal la Palatul Buckingham, pentru a-l anunța că va trebui să renunțe la îndatoririle sale regale. O sursă de la Palat a spus că Ducele de York a jurat „să nu revină în viața publică până când scandalul cu Epstein nu este închis și până când nu își va reabilita numele”.

Reacția Prințului Charles vizavi de scandalul în care este implicat Prințul Andrew
Reacția Prințului Charles vizavi de scandalul în care este implicat Prințul Andrew

Prințul Andrew a mințit! Nu s-a retras de bună voie

„A devenit clar pentru mine în ultimele zile că circumstanţele referitoare la fosta asociere cu Jeffrey Epstein au devenit o distragere majoră de la activitatea familiei mele şi de la acţiunile de valoare ale multor organizaţii şi fundaţii filatropice pe care sunt mândru să le susţin. De aceea, i-am cerut Majestăţii Sale dacă mă pot retrage din activităţile publice pentru viitorul apropiat şi mi-a acordat permisiunea”
Prințul Andrew

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI