Lovitură dură pentru Prințul Charles și domnia sa la tron. Decizia cruntă pe care a primit-o

Lovitură dură pentru Prințul Charles și domnia sa la tron. Decizia cruntă pe care a primit-o
Ce se întâmplă cu prințul Charles și domnia sa?

Lovitură uriașă pentru Prințul Charles. Ce se întâmplă în Familia Regală a Marii Britanii și domnia sa la tron? Unii nu sunt deloc surprinși de acest detaliu. Iată mărturiile unui expert regal despre ceea ce va urma!

Lovitură dură pentru Prințul Charles! Ce se întâmplă cu domnia sa la tron?

Un expert regal susține că prințul Charles va schimba modul în care funcționează familia regală în momentul în care domnia Reginei se va sfârși în cele din urmă. Vestea proastă este că poporul nu dorește astfel de modificări și implicit nici venirea sa la tron.

Prințul Charles are 73 de ani și este cel mai vechi moștenitor din istoria Marii Britanii. Când îi va veni rândul la tron, ar putea ca lucrurile să se schimbe din multe aspecte. Un sondaj realizat la începutul acestui an a indicat faptul că poporul dorește ca domnia sa să nu existe, ci să meargă direct la Prințul William.

Jonathan Sacerdoti, comentator regal, crede că Charles va deveni în cele din urmă succesorul Coroanei și cetățenii britanii vor resimți asta în dreptul unor modificări consistente. Mulți consideră că Charles este setat să fie un „monarh foarte diferit” față de Regină. 

„Această predare a început deja cu Prințul Charles”

„Știu cu siguranță că monarhia va dori să se mențină modernă și agilă în raport cu Marea Britanie și Commonwealth și să se mențină relevantă”, a declarat Sacerdoti.

„Mulți dintre ei iubesc absolut regina și monarhia și această predare a început deja cu Prințul Charles. Mi-aș imagina că pe agenda lor este să-și păstreze Commonwealth-ul, dar este inevitabil, în timp, ca atitudinile oamenilor față de regalitate și monarhie să se schimbe și să se schimbe.

Cred că de aceea au fost foarte atenți să încerce să se adapteze și să se schimbe cu vremurile și Charles a arătat, de asemenea, unele indicii că ar putea fi un monarh destul de diferit de mama lui”, a declarat expertul regal, conform mirror.co.uk. 

Amintim că Regina Elisabeta a II-a este monarhul cu cea mai lungă domnie din istoria Marii Britanii. Ea a urcat pe tronul britanic pe data de 6 februarie 1952.

„Aş dori să fac acum o dedicaţie, una foarte simplă.Declar în faţa tuturor că îmi voi dedica întreaga viaţă, slujirii voastre şi a măreţei familii imperiale din care facem parte”, a asigurat aceasta când a primit angajamentul uriaș. Cuvintele încă sunt respectate cu sfințenie și acum, iar cetățenii îi mulțumesc pentru acest lucru.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI