Colțul de rai din România care este iubit de străini. Și Prințul Charles vine des aici

Colțul de rai din România care este iubit de străini. Și Prințul Charles vine des aici
Unde merge Prințul Charles atunci când vizitează România

Prințul Charles s-a îndrăgostit de România și de locurile frumoase unde pare că timpul se oprește în loc. Mulți străini abia așteaptă să își petreacă concediul într-un loc care parcă a fost rupt din povești. Fiul Reginei Elisabeta a ajutat enorm turismul românesc prin preferințele sale.

Ce loc din România preferă Prințul Charles. Unde se relaxează, de fapt

Un colț de Rai se află în România. Prințul Charles s-a îndrăgostit pe loc de viața din Valea Zălanului, care se află în județul Covasna. Locul este cuprins de o liniște la care visează toți atunci când vor să uite de stresul provocat de viața cotidiană. Iarna, peisajul este unul care îți taie respirația.

Casa de Oaspeți a Prințului Charles de Wales se află în Valea Zălanului. De asemenea, acolo locuiesc nu mai mult de 120 de persoane, care se bucură de 80 de gospodării. Fiul Reginei Elisabeta vine în fiecare primăvară în România pentru a se refugia în prima casă pe care a cumpărat-o și renovat-o în sat.

Prințul Charles este atras de lucrurile simple, care au o frumusețe aparte. Acesta preferă să admire frumusețea locului din România care l-a cucerit. Cu toate acestea, el deține un ansamblu de case deschise pentru cazarea turiștilor din întreaga lume, spre fericirea tuturor străinilor.

Străinii, îndrăgostiți de locul care l-a cucerit pe Prințul Charles

Turiștii pot să plătească 150 de euro de persoană pentru a se caza în una dintre camerele aflate în casele deținute de Prințul Charles. De asemenea, cei care vor să aibă parte de un sejur complet și să se bucure de experiențe inedite și excursii trebuie să mai scoată din buzunar încă 120 de euro.

„Lângă casă este grajdul, transformat într-un salon unde se servește masa. Tot aici, la etaj, Prințul are un loc de unde obișnuiește să admire natura și animalele.”, a transmis managerul celor două Case de Oaspeți din Valea Zălan și Micloșoara pentru zigzagprinromânia.com.

Totuși, trebuie să se țină cont de faptul că accesul la televizor și internet nu este posibil, astfel că turiștii au ocazia să descopere farmecul pe care îl are o viață simplă, fără a se gândi la problemele de acasă. Ei pot să se deconecteze și să profite de natură, dar și de frumusețea satului.

Cum a ajutat Prințul Charles turismul din România

Ba chiar, cei care vizitează acest loc pot să doarmă în camera pe care o preferă Prințul Charles atunci când vizitează Valea Zălanului. Fiul Reginei Elisabeta apreciază locurile frumoase din România, iar acest lucru a fost remarcat de toată lumea.

Mulți străini abia așteaptă să meargă în vacanță în România, astfel că doar 5% dintre români își petrec în respectivul loc concediul, în timp ce 90% dintre vizitatori sunt britanici. Valea Zălanului a început să fie iubită de străinii care își doresc să guste puțin din simplitatea care l-a cucerit pe Prințul Charles.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI