Cât de compatibili au fost Prinţesa Diana şi Prinţul Charles, de fapt. Ce le-ar fi prezis astrele

Cât de compatibili au fost Prinţesa Diana şi Prinţul Charles, de fapt. Ce le-ar fi prezis astrele
Cat de compatibili au fost Printesa Diana si Printul Charles, de fapt. Ce le-ar fi prezis astrele

Atunci când prințul Charles și prințesa Diana s-au cunoscut pe vremea când blondina avea numai 16 ani, nimeni nu bănuia că povestea lor de dragostea avea să marcheze o etapă importantă din istoria umanității. La momentul respectiv, fiul reginei Elisabeta era într-o relație cu sora Dianei, dar această legătură nu a rezistat.

Adevărul despre compatibilitatea dintre prințesa Diana și prințul Charles

La trei ani distanță, prințul Charles și lady Di s-au reîntâlnit, iar săgeata lui Cupidon a aprins focul iubirii în inima Dianei. După doar câteva întâlniri, moștenitorul tronului britanic a cerut-o în căsătorie pe tânăra de 19 ani, iar nunta lor a fost una desprinsă din basme.

Cu toate acestea, fericirea nu a durat mult pentru prințesa Diana. Problemele din căsnicie, presiunea mediatică și îndatoririle regale au împins-o spre depresie și bulimie, marcând începutul unei perioade întunecate din viața celei care a fost lady Di.

La începutul anilor 90, mariajul celor doi a eșuat, iar presa internațională specula faptul că prințesa Diana ar fi găsit consolare în brațele instructorului său de călărie, în timp ce soțul ei avea mai multe aventuri prin oraș. Lady Di a apelat la astrologul Debbie Frank pentru a verifica dacă ea și prințul Charles sunt compatibili și dacă există vreun motiv, din punct de vedere astrologic, pentru care mariajul lor se destramă.

„Trecea printr-o perioadă dificilă în căsnicie, deoarece soţul ei avea o aventură şi nimeni nu ştia despre asta. Ea se simţea disperată. Se simţea închisă într-o relaţie care nu era aşa cum arăta.

Era o fată tânără care avea nevoie doar de îndrumare şi se ajutor pentru a-şi gestiona sentimentele, mai mult decât orice. Cred că se simţea lipsită de puteri‟, a declarat Debbie Frank, conform celor de la Town & Country.

De ce nu a mers relația dintre Prințul Charles și Lady Di

Conform specialistului, chiar dacă zodiile celor doi soți erau, aparent, compatibile: rac și scorpion, fiind ambele semne de apă, prințul Charles avea luna în Taur iar lady Di avea luna în Vărsător, ceea ce îi împiedica să aibă armonie în cuplu.

„Este foarte încăpăţânat. Este foarte fix şi foarte neschimbător. În timp ce Diana avea luna în Vărstător, care o făcea să fie orientată mai mult spre oameni şi spre schimbare. Ei au fost două firi foarte diferite.

A înţeles astrologia şi pentru ea a însemnat ceva. Am reuşit să vorbim aceeaşi limbă. Ea a înţeles cu adevărat astrologia, a vrut să afle ce se întâmplă în stele”, a completat astrologul Debbie Frank.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI