Lovitură dură pentru Meghan Markle după ce a pierdut sarcina. Cine i-a interzis accesul în familia regală

Meghan Markle nu mai e binevenită la palat. Cine i-a interzis accesul

Despre Prințul Charles s-a spus mereu că a fost apropiat de Meghan Markle și de mama acesteia, Doria, atunci când ele făceau parte din familia regală britanică. Relațiile s-au răcit după ce Ducii de Sussex au părăsit palatul și Anglia pentru a se stabili în Los Angeles. Punctele nevralgice au fost întemeiate, este de părere Prințul de Wales, relevă surse apropiate lui. Astfel, cel care odinioară o primea pe actriță cu brațele deschise, i-ar fi transmis acesteia, indirect, că are accesul interzis în familia regală.

Meghan Markle, acces interzis în familia regală

Relațiile dintre Meghan și Prințul Charles, odată apropiate, au început să se răcească în ianuarie 2020, când Ducii de Sussex și-au anunțat intenția de a se retrage din rolurile superioare din familia Regală, pentru a deveni independenți din punct de vedere financiar și de a-și împărți timpul între Regatul Unit și America de Nord.

Întâi de toate, Charles a fost dezamăgit că nu-și poate vedea nepotul din partea lui Harry, pe Archie Harrison. Ulterior, prințul a fost furios să afle că Meghan a cooperat cu autorii biografiei ”Finding Freedom”, despre viața ei și a lui Harry la palat, lucru recunoscut de aceasta în timpul procesului pe care îl are cu editura Associated Newspapers, la Londra.

Însă, picătura care a umplut paharul a fost contractul pe care ea și Harry l-au semnat cu cei de la Netflix. Canalul de streaming a produs și serialul ”The Crown”, despre familia regală britanică, descris de Charles în termeni deloc flatanți.

Toate adunate, au dus la ceea ce se zvonește astăzi. Surse apropiate lui Charles susțin că acesta și-a schimbat radical părerea despre actriță, considerând că și-a vândut sufletul celor de la Netflix. Mai mult, indirect, acesta i-ar fi transmis lui Meghan că nu mai este binevenită în casa regală.

Meghan Markle a dezvăluit că a pierdut o sarcină, în vara acestui an

Meghan Markle a dezvăluit zilele trecute, într-un articol pe care l-a scris pentru ziarul New York Times, că a suferit un avort spontan în luna iulie. Ducesa a spus că și-a pierdut al doilea copil după ce a simțit „o crampă ascuțită”, în timp ce schimba scutecul fiului ei, Archie.

„După ce i-am schimbat scutecul, am simțit o crampă ascuțită. Am căzut pe podea cu el în brațe, fredonand un cântec de leagăn pentru a ne menține pe amândoi calmi. Tonul meu vesel era în contrast cu sentimentul pe care îl aveam, anume că ceva nu era în regulă. Știam, în timp ce îmi strângeam la piept primul copil, că îl pierd pe al doilea”, a povestit ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI