Lovitură dură pentru Masked Singer România. Ce s-a întâmplat aseară cu emisiunea PRO TV-ului

Lovitură dură pentru Masked Singer România. Ce s-a întâmplat aseară cu emisiunea PRO TV-ului
Lovitură dură pentru Masked Singer România

Lovitură dură pentru emisiunea Masked Singer România, de la Pro TV. Telespectatorii au urmărit într-un număr foarte mare un alt post de televiziune, lăsând pe locul doi faimoasa emisiune în care apar mai multe nume cu rezonanță din showbiz-ul autohton, precum Mihaela Rădulescu, dar nu numai. Totuși, în intervalul comun de difuzare cu Masked Singer România, alt program a fost în topul preferințelor publicului, serialul „Adela”.

Lovitură dură pentru Masked Singer România

Astfel că ieri, telespectatorii au optat pentru serialul „Adela”, de la Antena 1, post care s-a impus apoi ca lider de audiență, la nivelul tuturor categoriilor de public, conform datelor. La nivelul publicului comercial, cu vârste între 18 și 49 de ani, serialul Adela s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor.

Adela a fost prima opțiune a telespectatorilor și la nivel urban, unde a înregistrat un rating mediu de 6.6 puncte și 16.6% cota de piaţă. Ierarhia s-a păstrat și la nivelul întregii țări, cu un rating mediu de 7.8 puncte şi 18.8% cota de piaţă, spre deosebire de Pro TV care a înregistrat 6.1 puncte de rating şi 14.6% cota de piaţă.

Noi secrete vor ieși la iveală în serialul Adela

Numai două săptămâni însă îi mai despart pe telespectatori de deznodământul celui de-al doilea sezon al serialului Adela de la Antena 1, serial ce se anunță a avea un final dramatic, neașteptat. Personajele vor lua decizii imprevizibile, căci Lucian, intrepretat de Daniel Nuţă, i-a reproşat Marthei (Carmen Ionescu)  că mama lui a murit din cauza ei:

„Nu o să renunţ până când televiziunea asta nu o să fie a mea!”,, iar Martha a ripostat şi ea:

„Vreau să îmi spăl toate păcatele, vreau să o iau de la zero. Am să mărturisesc tot! Călin e fratele vostru! El e băiatul lui Anghel, nu Florin!”.

Înlăturat de la firmă de către Adela, Lucian nu se dă bătut:

„Am greşit că am avut încredere în tine!”, îi va spune Marthei, iar Andreea va lua o decizie dură, oferindu-i lui Lucian o scrisoare care de fapt era salvarea mamei ei.

„Uite ceva care să te ajute să rămâi! Un secret!”.

Telespectatorii trebuie să știe că vor ieși la iveală noi secrete în ultimele săptămâni ale acestui sezon  din serialul „Adela”. Însă povestea va continua, căci filmările pentru al treilea sezon al serialului Adela sunt în plină desfășurare.

Ce alte lucruri vor ieşi la iveală şi vor pune în continuare piedici în calea fericirii şi a liniştii protagoniştilor, telespectatorii vor putea afla urmărind Adela, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI