Cum arată concurentele din noua emisiune a trustului Pro. Cele 5 femei care caută dragostea în Turcia FOTO

Cum arată concurentele din noua emisiune a trustului Pro. Cele 5 femei care caută dragostea în Turcia FOTO
Cand incepe emisiunea

Pe Pro 2 urmează să fie difuzată emisiunea Femeia alege. Un show în care cinci concurente vor să își găsească dragostea, așa că pleacă într-o aventură.

O nouă emisiune la Pro 2

Cele cinci concurente vor sta în Istanbul, într-o vilă luxoasă, timp de câteva luni. În toată aceste vreme, ele vor avea parte de o provocare dificilă: să își găsească bărbatul visurilor lor.

Producția filmată în Turcia se va difuza de luni până duminică și va fi prezentată de Majda Aboulumosha.

Emisiunea va fi de trei de pe zi de la 13:00, 19:00 și 22:30. Show-ul urmărește poveștilor unor femei frumoase care sunt în căutarea bărbatului perfect și este prima producția proprie a Pro 2 din ultimii ani.

Iată cele cinci concurente

Oana Zidaru este antreprenoare în vârstă de 36 de ani, pasionată de modă și frumusețe. 13 ani a făcut jurnalism, iar acum are propriul site în care promovează produse de înfrumusețare.

Carmen Alexandrescu a lucrar în domeniul consultanței imobiliare, are 50 de ani și a fost căsătorită timp de 15 ani.

Romaniţa Duminică este cântăreaţă și are 34 de ani. A fost semifinalistă la Vocea României în 2018, când a făcut parte din echipa lui Tudor Chirilă.

Ruxandra Barău. Are 32 de ani şi este fotomodel

Cristina Postolachi. Este model şi actriţă şi are 33 de ani. Ea a jucat în filmul „O secundă” (2021), în regia lui Octavian Iacob.

Majda e încântată să prezinte emisiunea

Majda este extrem de încântat că prezintă această emisiune. Ea a vorbit anterior despre proiectul datorită căruia se întoarce pe micile ecrane.

“Este vorba despre iubire… Este vorba despre autenticitate. Poate asta aș putea spune că este nou, pentru că totul este real. Și atunci eu le garantez oamenilor de acasă că se vor regăsi în poveștile fetelor. Eu sunt acolo ca să fiu mesagerul lor și să transmit iubirea dincolo de ecran. Este mai mult decât un show TV”, a declarat Majda. 

“Este vorba despre cinci femei puternice. Ele își caută iubirea și în viața asta cu toții căutăm iubirea, cu toții avem nevoie de ea, indiferent de vârstă. Uite, ți-am mai dat un indiciu. Merită așteptarea! Mai e un pic și începe!”, a mai spus Majda.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI