Lovitură dură pentru Las Fierbinți. E clar, serialul PRO TV nu mai are magie. Ce se întâmplă

Lovitură dură pentru Las Fierbinți. E clar, serialul PRO TV nu mai are magie. Ce se întâmplă
Las Fierbinti revine cu un nou sezon din data de 2 februarie

Lovitură dură pentru Las Fierbinți. Este clar, serialul PRO TV nu mai are magie. Ce se întâmplă cu producția PRO, citiți în rândurile de mai jos.

Las Fierbiți nu mai este în topul preferințelor românilor. Ce urmăresc acum cei mai mulți români la televizor

Este lovitură dură pentru serialul Las Fierbinți. Este foarte clar, serialul de la PRO TV nu mai are aceiași magie ca altădată, o dovedesc cifrele de audiențe.

Astfel, românii au fost cu ochii pe ”Faimoși” și pe ”Războinici” de la Kanal D, sâmbătă seara. Kanal D a câștigat duelul audiențelor, într-o seară cu Las Fierbinți și în care postul de știri România TV a bifat un spectaculos loc trei, în toată țara și la orașe, peste postul de știri Antena 3.

La cât a fost minutul de aur

În minutul de aur, care a fost atins la 22:01, pe Kanal D se aflau peste 2,6 milioane de telespectatori, în timp ce media a fost de circa 2 milioane.

Televiziunea din Pache Protopopescu a reușit să se apropie de Kanal D, pe intervalul Survivor, doar la segmentul comercial. În rest, pe celelalte două segmente. Chiar și așa, PRO TV a stat chiar bine în comparație cu Antena 1, care nu prea s-a făcut remarcată aseară.

Antena 1, locul 4 în audiențe

Astfel, postul Intact a ocupat locul patru în țară și la orașe, iar pe comercial a prins doar locul trei. Interesantă este evoluția audienței pe intervalul concursului TV Survivor. Când s-a suprapus cu primul episod din Las Fierbinți, Survivor număra undeva la 1,7 milioane de telespectatori.

Se afla pe primul lo doar pe național, iar la orașe și pe publicul comercial conducea Pro TV. După primul episod din Las Fierbinți, Pro TV și-a păstrat audiența, iar Survivor România a crescut. Astfel, Survivor Roânia a condus pe toate segmentele de public, ajungând la două milioane pe național, iar la orașe a crescut de la 700.000 la peste 900.000 de telespectatori.

Cine s-a bătut cu Survivor România

Cele două televiziuni au pus la bătaie, pe intervalul Survivor, următoatele producții:

Pro TV – Las Fierbinți, de la 20:00 și filmul Lichidați-i!,de la 22:00

Antena 1 – Cartea Junglei, de la 20:00 și Percy Jackson: Marea Monștrilor de la 22:00.

Survivor România a condus și la Național

Național. ”Survivor a pus Kanal D pe primul loc în audiențe, sâmbătă seara. Peste două milioane de telespectatori s-au uitat, în fiecare minut, la show-ul prezentat de Daniel Pavel”, scrie paginademedia.ro..

La distanță mare, pe doi, s-a situat Pro TV, postul înregistrând pe intervalul Survivor aproximativ 1,3 milioane de persoane pe minut. Podiumul a fost completat de televiziunea de știri România TV, care a avut  870.000 de oameni pe interval.

Antena 1, tot locul 4

De asemenea, Antena 1 a fost abia pe locul patru, cu o medie de aproximativ 850.000 de telespectatori. Urban. Telespectatorii de la orașe s-au uitat la Survivor România, în număr de aproape 850.000 de persoane, în fiecare minut.

Televiziunea Pro TV a fost următoarea, pe interval, înregistrând cifre de 670.000 de telespectatori pe minut.

România TV, locul 3 la Național

Locul 3 a fost ocupat tot de România TV, cu o audiență de aproape 400.000 de telespectatori.

Antena 1 a fost o televiziune din top și în mediul urban, unde a adunat circa 385.000 de telespectatori pe minut, când la TV se dufuza Survivor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI