Cum arată familia Dalidei din ”Las Fierbinți”. Actrița mai are puțin și naște a doua oară

Cum arată familia Dalidei din ”Las Fierbinți”. Actrița mai are puțin și naște a doua oară
Cum arată familia Dalidei din serialul ”Las Fierbinți”

În cadrul unui interviu pentru Click!, actrița care joacă rolul Dalidei din cunoscutul serial ”Las Fierbinți” a vorbit despre familia sa, despre schimbările din viața ei, dar și despre filmările serialului.

Ecaterina Ladin va fi mamă pentru a doua oară

Actrița care o interpretează pe Dalida din ”Las Fierbinți” urmează să nască pentru a doua oară. Ecaterina Ladin este însărcinată în luna a șaptea. În cadrul unui interviu, artista a vorbit despre sarcină, dar și despre filmările serialului, care au avut loc în vară. Se pare că actrița este într-o stare excelentă, cu toate că mai are și zile mai puțin bune.

”Sunt în luna a șaptea de sarcină și mă simt, în general, excelent. Mai am și zile fără chef sau prea agitate, dar sunt puține și nu le băgăm în seamă.

Am filmat în vară, spre bucuria noastră. Cea mai grea a fost lupta cu somnul. În primul trimestru al sarcinii, am avut o stare de somnolență permanentă. Și când mă trezeam, îmi era somn. Cred că și colegilor mei le-a fost greu, un pic, cu mine, dar știind cât de mult mi-am dorit această sarcină, sunt convinsă că au trecut peste somnolența mea”, a declarat artista pentru Click!.

Ecaterina Ladin și soțul său nu s-au decis în privința numelui copilului

Întrebată de jurnaliștii sursei citate dacă s-au gândit la numele copilului, artista a mărturisit că da, însă nu au luat o decizie în acest sens. Ecaterina Ladin speră ca în aceste două luni care au mai rămas să se hotărască în această privință.

”Ne-am gândit, dar nu ne-am hotărât. Avem o familie mare și toată lumea are câte o variantă. Deci nu e ușor de ales. Sper că în cele două luni rămase să ajungem la un nume frumos și de care să fie mândru”, a adăugat actrița.

De asemenea, interpreta Dalidei din ”Las Fierbinți” susține că atât soțul, cât și fiul său în vârstă de 5 ani și jumătate o ajută mereu la treburile casnice. Se pare că băiatul celor doi Marcu este foarte entuziasmat de faptul că va avea un frățior.

”Soțul meu m-a ajutat mereu cu treburile casei și nu numai. E sprijinul meu, zi de, zi. E prietenul meu cel mai bun. Marcu împlinește 5 ani și jumătate. El acum învață să mă ajute. E bucuros că va avea un frate și a înțeles că în perioada asta am mai mare nevoie de ajutorul lui și o face cu drag”, a mărturisit Ecaterina Ladin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI