26 ian. 2021 | 15:49

Cum arată familia Dalidei din ”Las Fierbinți”. Actrița mai are puțin și naște a doua oară

Știri generale
Cum arată familia Dalidei din ”Las Fierbinți”. Actrița mai are puțin și naște a doua oară
Cum arată familia Dalidei din serialul ”Las Fierbinți”

În cadrul unui interviu pentru Click!, actrița care joacă rolul Dalidei din cunoscutul serial ”Las Fierbinți” a vorbit despre familia sa, despre schimbările din viața ei, dar și despre filmările serialului.

Ecaterina Ladin va fi mamă pentru a doua oară

Actrița care o interpretează pe Dalida din ”Las Fierbinți” urmează să nască pentru a doua oară. Ecaterina Ladin este însărcinată în luna a șaptea. În cadrul unui interviu, artista a vorbit despre sarcină, dar și despre filmările serialului, care au avut loc în vară. Se pare că actrița este într-o stare excelentă, cu toate că mai are și zile mai puțin bune.

”Sunt în luna a șaptea de sarcină și mă simt, în general, excelent. Mai am și zile fără chef sau prea agitate, dar sunt puține și nu le băgăm în seamă.

Am filmat în vară, spre bucuria noastră. Cea mai grea a fost lupta cu somnul. În primul trimestru al sarcinii, am avut o stare de somnolență permanentă. Și când mă trezeam, îmi era somn. Cred că și colegilor mei le-a fost greu, un pic, cu mine, dar știind cât de mult mi-am dorit această sarcină, sunt convinsă că au trecut peste somnolența mea”, a declarat artista pentru Click!.

Ecaterina Ladin și soțul său nu s-au decis în privința numelui copilului

Întrebată de jurnaliștii sursei citate dacă s-au gândit la numele copilului, artista a mărturisit că da, însă nu au luat o decizie în acest sens. Ecaterina Ladin speră ca în aceste două luni care au mai rămas să se hotărască în această privință.

”Ne-am gândit, dar nu ne-am hotărât. Avem o familie mare și toată lumea are câte o variantă. Deci nu e ușor de ales. Sper că în cele două luni rămase să ajungem la un nume frumos și de care să fie mândru”, a adăugat actrița.

De asemenea, interpreta Dalidei din ”Las Fierbinți” susține că atât soțul, cât și fiul său în vârstă de 5 ani și jumătate o ajută mereu la treburile casnice. Se pare că băiatul celor doi Marcu este foarte entuziasmat de faptul că va avea un frățior.

”Soțul meu m-a ajutat mereu cu treburile casei și nu numai. E sprijinul meu, zi de, zi. E prietenul meu cel mai bun. Marcu împlinește 5 ani și jumătate. El acum învață să mă ajute. E bucuros că va avea un frate și a înțeles că în perioada asta am mai mare nevoie de ajutorul lui și o face cu drag”, a mărturisit Ecaterina Ladin.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Pască fără aluat. Rețeta lui Sorin Bontea
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Marele ACTOR al țării a MURIT! Durere infinită: Actor extraordinar și un om și mai valoros
Capital.ro
Aparatele care pot fi reparate chiar dacă au ieşit din garanţie. Regula, adoptată de Parlamentul European
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ANUNȚ privind BANII de PENSII de PAȘTE! Daniel Baciu a dat VESTEA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro