Lovitură dură pentru Antena 1. Vedeta care va apărea acum la Pro TV în show-ul momentului

Lovitură dură pentru Antena 1. Vedeta care va apărea acum la Pro TV în show-ul momentului
Va participa la Survivor, pe Pro Tv

Antena 1 primește o lovitură dură din partea Pro Tv. O vedetă care obișnuia să apară seară de seară la Antena 1 a bătut palma cu postul tv concurent. Vedeta urmează să participe la emisiunea Survivor, în echipa Faimoșilor. Antena 1 a încercat să îl întoarcă din drum, dar se pare că lucrurile au fost deja aranjate, iar vedeta va face parte din echipa Faimoșilor.

Ce vedetă pleacă de la Antena

Personajul celebru va apărea în 2022 în emisiunea Survivor România, care se va difuza la Pro Tv. Este vorba despre Cătălin Bordea, care a bătut palma cu postul concurent, după ce a încheiat contractul cu Antena.

La finalul acestua, lui Cătălin Bordea îi expiră contractul cu Antena 1 și nu vrea să îl mai prelungească. Se pare că din 2022 el va apărea la Survivor, la Pro Tv.

Conform informațiilor fanatik.ro, șefii de la Antena i-au propus lui Bordea să facă parte din Asia Express, însă acesta a refuzat.

Va participa la Survivor

Fanii actorului de comedie îl vor vedea pe acesta la Faimoși, în show-ul fenomen. Plecarea acestuia de la Antena a fost confirmată și de Dan Capatos, cel alături de care Bordea a fost alături timp de 9 ani.

Pro Tv va difuza Survivor România, după ce a preluat formatul emisiunii. Însă oficialii postului i-au făcut o ofertă și lui Daniel Pavel, care a acceptat propunerea.

„Ne bucurăm să anunţăm că în 2022 vom adăuga acest format incredibil în portofoliul nostru de programe.

Survivor este deja un show de scucces în România, dar vom adăuga la semnătura puţin din ceea ce înseamnă PRO TV, ceea ce reprezintă garanţia divertismentului de cea mai înaltă clasă”, a spus Antonii Mangov, director de programe Pro TV, conform paginademedia.ro.

Daniel Pavel merge și el la Pro Tv

Daniel Pavel a primit premiul pentru Personalitatea Tv a anului în cadrul Galei pentru Performanță și Excelență 2021.

„Mulțumesc acestei ocazii extraordinare! Suntem într-un cadru care amintește un pic, mă uit la Roxana și la Raluca (n.r – Roxana Nemeș și Raluca Dumitru, foste concurente la Survivor România). Am putea face niște trasee aici. Dragilor, urmează o serie de mulțumiri!

Acest premiu este un premiu colectiv, o alchimie a telespectatorilor, a voastră, a celor care v-ați uitat, ne-ați urmărit, cel mai intens și iubit reality din România. Îndrept mulțumirea către Faimoși și Războinici, ei au făcut show, ei au rezistat.

Survivor este o poveste despre supraviețuire. Frumusețile pe care le aveți aici, avem o mostră în cele două fete amintite. Acolo, în noroiul dominican, sub praf, sub soare, este o poveste care a forjat eroi ai timpurilor moderne. Despre asta este Survivor!

Nu în ultimul rând, cum a spus un mare filozof american, Snopp Doggy Dogg, aș vrea să îmi mulțumesc mie. Aș vrea să îmi mulțumesc mie pentru că am supraviețuit.”, a declarat Daniel Pavel emoționat, pe scenă.