„Asta e vestea momentului!”. Ce anunț uimitor a făcut Daniel Pavel, fostul prezentator Kanal D, după ce a semnat cu Pro TV. Fanii trebuie să afle imediat

„Asta e vestea momentului!”. Ce anunț uimitor a făcut Daniel Pavel, fostul prezentator Kanal D, după ce a semnat cu Pro TV. Fanii trebuie să afle imediat
Daniel Pavel, nouă veste fantastică pentru fani

Daniel Pavel a venit cu un anunț impresionant pentru fanii săi. Celebrul prezentator de la Survivor a reușit să-i bucure pe toți cu anunțul său. Ce se întâmplă cu acesta după încheierea contractului cu Kanal D?

Daniel Pavel, anunțul momentului pentru fani

Daniel Pavel a venit cu o veste incredibilă pentru fani. Românii au fost extrem de încântați de proiectul sportiv de la Kanal D, ulterior au aflat că acesta a fost cumpărat înapoi de Pro TV.

Emisiunea a fost un real succes pentru postul turcesc de televiziune, iar acum urmează să fie difuzat de alt trust emblemă din România, dar va fi prezentat în continuare de Daniel Pavel. Chiar prezentatorul a intrat în direct la o emisiune pentru a transmite acest lucru publicului său.

„Da! Competiția se întoarce! Asta e vestea momentului! Sunt pe punctul să se audă bătăile tobelor și așa este! Din nou triburi de oameni, în cel mai puternic format de reality show din lume care, iată, opune două triburi de oameni hotărâți, determinați, lucrează împreună, luptă pe traseu, caută mâncare, resurse, dar la final numai unul ridică trofeul, marele trofeu Survivor România’, a dezvăluit el.

Adela Popescu i-a urat bun venit în echipa Pro TV și i-a dorit un nou început fantastic. Acesta a ținut să ofere și câteva sfaturi pentru viitorii concurenți ai show-ului Survivor România. Moderatorul consideră că înainte de a intra în competiție trebuie să existe un examen fizic, dar și unul spiritual.

„Oamenii ar trebui să își facă un examen spiritual”

Alte vedete și alți sportivi urmează să accepte anul acesta provocarea supremă din cel mai greu proiect televizat. Vedeta a subliniat că face sport și că oricât de multe antrenamente ar face nu ar rezista unor provocări de pe teren. Cu toate astea, îi încurajează pe sportivi să vină într-un număr cât mai mare și să facă parte din show-ul ce cu siguranță le va schimba viața.

„Oamenii ar trebui să își facă un examen fizic și nu în ultimul rând unul spiritual. E foarte important până să facă partea practică, să îi contacteze pe colegii noștri de la Pro TV.

E foarte important să știe că vor să ajungă acolo și că imunitatea aia e ceea ce își vor dori orice mai mult pe lumea aceasta. Traseele sunt extrem de solicitante, competiția este pe bune. La multe nici eu nu fac față oricât de antrenat aș fi. Dar așa este Survivor: o nouă zi, o nouă luptă’, a spus el în direct la ‘Vorbește Lumea’.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI