Lovitură dură din partea amantei pentru Giovanni Becali. Cere o pensie alimentară colosală lunară cât un apartament

Lovitură dură din partea amantei pentru Giovanni Becali. Cere o pensie alimentară colosală lunară cât un apartament
Ce probleme are Giovanni Becali cu fosta iubită. Ce pensie alimentară uluitoare a cerut femeia

Giovanni Becali trece prin clipe grele! Afaceristul este pe cale să piardă foarte mulți bani după ce fosta amantă a cerut o pensie alimentară uluitoare. Acesta a negat faptul că ar avea un copil cu femeia, dar se pare că magistrații nu i-au dat dreptate.

Ce sumă uluitoare a cerut amanta lui Giovanni Becali pentru pensia alimentară

Ioan Becali, cunoscut și ca Giovanni Becali, este pe cale să piardă sume uluitoare de bani din averea lui. El s-a iubit cu o avocată stabilită acum în Austria, dar relația lor nu s-a terminat foarte bine, mai ales pentru că femeia îi cere acum o pensie alimentară uriașă.

Afaceristul ar putea să scoată din buzunar 85.000 de euro lunar. Acesta a negat faptul că ar avea un copil cu avocata, dar magistrații nu i-au dat dreptate. El a fost chemat în instanță de fosta amantă, Aida Giurumescu, care a cerut ca acesta să plătească bani grei.

Giovanni Becali și Aida Giurumescu ar fi avut o relație extraconjugală ce a durat 3 ani, din care a rezultat un băiețel. Totuși, omul de afaceri a negat vehement că ar fi tatăl copilului, refuzând, în același timp, testul de paternitate.

Giovanni Becali, în război cu fosta amantă

El nu a avut șanse de reușită în fața magistraților, ce l-au contrazis. Aceștia au stabilit executarea silită a afaceristului pentru faptul că nu a plătit pensia alimentară. Mai mult, fosta amantă ar fi cerut și scoaterea la licitație a unor locuințe deținute de Giovanni Becali în Floreasca, București.

Totuși, zilele viitoare, magistrații o să decidă dacă îl mai execută silit pe Giovanni Becali. Acesta ar putea să piardă apartamentele de lux pe care le deține în Capitală. În respectivul dosar pentru pensia alimentară sunt citați și reprezentanți ANAF.

Fosta amantă își dorește să demonstreze că omul de afaceri poate să achite suma cerută pentru pensia alimentară, valoarea fiind stabilită de instanța din Austria. Procesul de paternitate s-a judecat în țara unde Aida Giurumescu s-a stabilit alături de băiețelul său.

Probleme pentru Giovanni Becali. Acesta a ajuns de urgență la spital

Problemele îl urmăresc pe Giovanni Becali! Veștile cu privire la pensia alimentară în valoare de 85.000 de euro vin după ce afaceristul a fost internat de urgență în spital. El s-a văzut nevoit să se ocupe de problemele de sănătate după ce durerile nu au mai putut să fie suportate.

Omul de afaceri a cerut ajutorul medicilor și a fost internat la Spitalul Floreasca din Capitală pentru a fi operat de urgență la splină, potrivit revistei Fanatik.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI