Informații noi din războiul lui Giovanni Becali cu fosta iubită. Ce se întâmplă acum cu banii

Informații noi din războiul lui Giovanni Becali cu fosta iubită. Ce se întâmplă acum cu banii
Ce se întâmplă între Giovanni Becali și fosta iubită?

Ce se întâmplă acum între Giovanni Becali și fosta iubită? Relația lor controversată s-a terminat cu mare scandal și bani mulți scoși din buzunarul celebrului afacerist. Războiul dintre foștii parteneri a început în urmă cu mulți ani.

Războiul dintre Giovanni Becali și fosta iubită continuă! Ce se întâmplă cu banii?

Războiul dintre Giovanni Becali și fosta sa iubită a început în urmă cu mulți ani și e departe de a se încheia. Din păcate, povestea de iubire dintre bărbat și Aida Giurumescu l-au adus în atenția autorităților.

Cei doi s-au dat în judecată, iar în prim-plan au intrat ulterior și ANAF și Direcția Generală Executări Silite, Cazuri Speciale. Fostul impresar și femeia nu se pot înțelege cu privire la pensia alimentară pe care ambii o contestă în dreptul băiatului pe care îl au împreună.

Instanța din Buftea: „Admite cererea. Dispune conexarea executării silite ce face obiectul dosarului de executare nr. 1062/2013 al BEJA «Aequitas» la executarea silită ce face obiectul dosarului de executare nr. 1520610400331/2015 al ANAF – Direcţia Generală Executări Silite Cazuri Speciale. Stabileşte cheltuielile de executare în dosarul de executare nr. 1062/2013 al BEJA «Aequitas», până la momentul conexării, la suma de 10.000 lei.”

În motivarea sentinței apare și pensia alimentară cu executare silită. Becali a susținut că împotriva sa a fost declanșată executarea prin toate formele, inclusiv prin urmărirea silită a două imobile deținute în Sectorul 1 din Capitală.

Aida a solicitat demersurile în cauză pentru a recupera suma de 439.498 de lei – pensie de întreținere a lui G.B., moștenitorul afaceristului. Tot instanța a mai notat că ”susținerile Aidei Giurumescu conform cărora deține o creanță privilegiată sunt lipsite de relevanță, deoarece textul face referire la garanții și nu la creanțe privilegiate.”

Instanța

„În cazul în care asupra acelorași venituri ori bunuri ale debitorului a fost pornită executarea, atât pentru realizarea titlurilor executorii privind creanțe fiscale, cât și pentru titluri ce se execută în condițiile prevăzute de alte dispoziții legale, executarea silită se conexează și se efectuează, potrivit dispozițiilor prezentului cod, de către organul de executare silită prevăzut de acesta. În acest caz, competența aparține organului fiscal care deține creanța fiscală mai mare. În cazul existenței unui conflict între organele fiscale de executare silită având ca obiect conexarea executării sunt aplicabile prevederile articolele 41 – 43”
(Sursa: cancan.ro)

– Prevederi alin. (13) nu se aplică în situațiile:

a) dacă valoarea bunurilor debitorului acoperă doar creanțele altor creditori care dețin garanții cu un rang prioritar față de creditorul fiscal.
b) dacă executarea silită pornită de executorul judecătoresc se află într-o etapă avansată și din valorificarea bunurilor supuse executării silite se asigură recuperarea integrală a creanțelor fiscale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI