Giovani Becali, operat de urgență. Ce probleme grave de sănătate are vărul lui Gigi Becali

Giovani Becali, operat de urgență. Ce probleme grave de sănătate are vărul lui Gigi Becali
Ce probleme de sănătate are Giovani Becali, de fapt

Vărul lui Gigi Becali se confruntă cu probleme de sănătate! Giovani Becali a ajuns pe mâna medicilor după ce a acuzat mai multe dureri. El a fost internat de urgență și o să fie supus unei operații pentru ca starea lui de sănătate să fie una cât mai bună.

Giovani Becali a fost internat. Ce se întâmplă cu vărul lui Gigi Becali

Perioada de transferuri s-a încheiat în campionatele din Europa, așa că Giovani Becali este nevoit să se îngrijească de problemele de sănătate. Acesta s-a hotărât să recurgă la ajutor specializat din partea doctorilor după ce și-a dat seama că durerile îi dau multe bătăi de cap.

Astfel, vărul lui Gigi Becali a fost internat la Spitalul Floreasca din Capitală și o să fie operat de urgență la splină. Acesta a acuzat în nenumărate rânduri dureri, așa că s-a aflat că medicii îi vor efectua o splenectomie pentru a se rezolva problemele sale de sănătate, potrivit Fanatik.

Problemele de sănătate vin după ce Giovani Becali a dat lovitura în Liga 1. Acesta a intermediat mutarea lui Dennis Man la Parma, astfel că FCSB a primit 13.000.000 de euro, sumă record încasată pentru un fotbalist de către o echipă din România, însă vărul Gigi Becali nu se oprește aici.

„Rennes l-a ofertat pe Man, iar conducătorii de acolo au spus: ‘Putem să oferim şi noi 10-12 milioane de euro’. Cei de la Parma au zis: ‘Păi dacă noi am dat 13?’.

Și directorul general şi preşedintele clubului, care e un american foarte bogat, mi-au spus: ‘De la 20 de milioane de euro în sus ne anunţi şi probabil stăm de vorbă dar, în principiu, nu se mişcă de aici.”, a spus acesta în trecut.

Giovani Becali, urmărit de probleme

Giovani Becali a trecut prin foarte multe clipe grele în ultima perioadă. Relația dintre acesta și Aida Giurumescu a fost urmărită de controverse, iar securea războiului nu a fost îngropată de mulți ani. Se pare că el a ajuns în atenția autorităților din cauza legăturii amoroase pe care a avut-o cu femeia.

Aceștia s-au luptat în instanță, iar războiul lor a fost urmărit și de ANAF și Direcția Generală Executări Silite, Cazuri Speciale. Mărul discordiei? Cei doi nu au putut să se înțeleagă cu privire la pensia alimentară pe care o primește fiul pe care îl au împreună.

„Admite cererea. Dispune conexarea executării silite ce face obiectul dosarului de executare nr. 1062/2013 al BEJA «Aequitas» la executarea silită ce face obiectul dosarului de executare nr. 1520610400331/2015 al ANAF – Direcţia Generală Executări Silite Cazuri Speciale. Stabileşte cheltuielile de executare în dosarul de executare nr. 1062/2013 al BEJA «Aequitas», până la momentul conexării, la suma de 10.000 lei.”, a hotărât instanța din Buftea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI