Lovitură devastatoare pentru familia Alexandrei Măceșanu! Decizie neașteptată în cazul Caracal

Lovitură devastatoare pentru familia Alexandrei Măceșanu! Decizie neașteptată în cazul Caracal
Lovitură cruntă pentru familia Alexandrei Măceșanu, una din fetele dispărute de la Caracal

Lovitură cruntă pentru familia Alexandrei Măceșanu, fata dispărută din Caracal despre care se presupune că ar fi fost răpită de Gheorghe Dincă, bărbatul în vârstă de 66 de ani și principalul suspect în cazul morții Luizei Melencu.

Poliția Română a încetat să o mai caute

A trecut deja mai bine de jumătate de an de când cele două eleve din Caracal au dispărut complet. Iar dacă despre modul în care Luiza Melencu și-a petrecut ultimele clipe din viața s-a mai aflat ceva, conform declarațiilor inculpatului Gheorghe Dincă și a complicelui său, Ștefan Risipiceanu, Alexandra Măceșanu nu s-au mai aflat foarte multe date. Nepoata lui Alexandru Cumpănașu, unul din perdanții cursei pentru Cotroceni din această toamnă a devenit extrem de vocal în demersurile de căutare a tinerei, aceasta nu au dat niciun rezultat concret.

Astăzi, spre disperarea familiei Măceșanu, fiica lor dispărută nu mai apare nici pe site-ul Poliției Române. La o ultimă verificare de astăzi, 28 noiembrie 2019, numele Alexandra Măceșanu nu mai figurează printre  cele dispărute, din secțiunea „Copii dispăruți”, de pe site-ul oficial al Poliției Române. Mai mult decât atât, a fost abandonată complet pista traficului de persoane. Decizia oamenilor legii le-a adus lacrimi în ochi rudelor îndurerate care încă mia nutresc ideea ca tânăra să se mai afle în viață.

Rudele elevei dispărute în vârstă de 15 ani au fost oficial chemate de DIICOT pe 23 decembrie 2019 pentru a ridica certificatul constatator al morții tinerei. Acest lucru, înseamnă, teoretic că Alexandra Măceșanu nu mai este în viață.  Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei transmitea atunci că familia adolescentei dispărute nu ar dori de fapt să ridice acest certificat întrucât neagă cu înverșunare și nu acceptă o asemenea veste cumplită.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Mpceșanu. Foto: Inquam Photos / Bogdan Danescu
Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Mpceșanu. Foto: Inquam Photos / Bogdan Danescu

Alexandru Cumpănaşu a fost pus recent sub acuzare de procurorii DNA Constanţa pentru fraudă, după ce a minţit că deţine o diplomă de studii superioare atunci când a accesat un post de expert într-un proiect european derulat de SNSPA, potrivit Mediafax.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI