Autoritățile au luat chiar astăzi decizia. Ce se întâmplă cu Ștefan Risipițeanu, complicele lui Gheorghe Dincă

Autoritățile au luat chiar astăzi decizia. Ce se întâmplă cu Ștefan Risipițeanu, complicele lui Gheorghe Dincă
Autoritățile au luat chiar astăzi decizia. Ce se întâmplă cu Ștefan Risipițeanu, complicele lui Gheorghe Dincă

Astăzi au avut loc noi audieri la sediul Poliției Române în cazul Caracal. Autoritățile au luat o decizie importantă în privința lui Ștefan Risipițeanu, complicele lui Gheorghe Dincă.

Ce se întâmplă cu Ștefan Risipițeanu, complicele lui Gheorghe Dincă?

Cazul Caracal – În urma anchetei preliminare, a fost arestat Gheorghe Dincă, proprietarul imobilului. Inculpatul a recunoscut că le-a ucis pe cele două tinere. Gestionarea stângace a cazului, la început, a stârnit revoltă publică și a dus la demiterea ministrului Afacerilor Interne, Nicolae Moga, inspectorului general al Poliției Române, Ioan Buda, prefectului șujețului Olt, Petre Neacșu, și a altor oficiali.

Autoritățile au luat chiar astăzi decizia. Ce se întâmplă cu Ștefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dincă
Ștefan Risipiceanu, complicele lui Dincă

Recent, în calcul a intrat și Ștefan Risipițeanu sau Fane, cum este cunoscut de oamenii care locuiesc pe strada Craiovei din Caracal. De când a izbucnit scandalul, iar amicul său a fost ridicat de oamenii legii, Fane a dat nenumărate declarații ziariștilor, iar de fiecare dată a susținut că nu știa că Dincă aducea fete acasă. Mai mult, a avut și o apariție televizată, în vară, la ”Acces Direct”.

Autoritățile au luat astăzi decizia

Joi, 12 decembrie, au avut loc noi audieri la sediul Poliției Române. Ștefan Risipițeanu, complicele lui Gheorghe Dincă, a recunoscut că a violat-o pe Luiza Melencu. Astfel, după audieri, anchetatorii au luat o decizie importantă: transferul acestuia la Penitenciarul Jilava și spital. Hotărârea a fost luată pentru că starea de sănătate a acuzatului este precară.

Cât despre Dincă, el a anunțat, prin avocatul său, Claudiu Lascoschi, că dorește să facă declarații în fața presei pe mii de euro,. ”Dacă sunt mai multe televiziuni care vor filma acele declarații, sume e mai mică. 2.000 de euro, de pildă, dacă sunt cinci televiziuni. Cine vrea exclusivitate, ar trebui să plătească toată suma: 10.000 de euro”, a transmis Lascoschi.