Lovitură de teatru în cazul Caracal. Cine este complicele lui Gheorghe Dincă. Comunicat oficial DIICOT

Lovitură de teatru în cazul Caracal. Cine este complicele lui Gheorghe Dincă. Comunicat oficial DIICOT
Există un complice în cazul Caracal

DIICOT face declarații incredibile! Comunicatul oficial al instituției a răsturnat cazul care a curprins o țară întreagă. Există un complice! În acest moment, nu există niciun indiciu din care să rezulte paticiparea sa la săvârșirea celorlalte infracțiuni. Inculpatul va fi prezentat judecatei. Oamenii legii nu au ignorat nimic și au verificat toate variantele de lucru. La momentul actual se cu noaște doar că este consumator de alcool și nu are antecedente penale. Subliniem, acesta este complice doar la viol, nu și la crimă.

Cine este complicele lui Gheorghe Dincă?

Astăzi, 27 noiembrie, procurorul șef adjunct al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și terorism a adus detalii impresionante în cazul Caracal. Conform autorităților, complicele lui Dincă este o persoană fără ocupație, fără antecedente penale, dar un cunoscut consumator de băuturi alcoolice.

„Suntem sfidați! Noi suntem aici, nimeni nu ne spune nimic. Nu știm dacă a abuzat-o, este o varianță. În ancheta în care este anchetat Dincă, noi habar n-avem ce urmărim. Noi dacă sunam acum, puteam să punem niște întebări. Noi nu cunoaștem mai mult. Dincă nu vrea să mai dea declarații, ci le scrie, probabil dictate de cineva. Dincă și-a schimbat din nou toate declarațiile. Își scrie declarațiile în arest și le transpune aici. Nu face față să răspundă la întrebări. A schimbat total elementele esențiale”
Tonel Pop

Cazul Caracal: Există un complice
Cazul Caracal: Există un complice

Comunicat DIICOT în cazul Caracal

”Cu puțin timp în urmă, procurorii DIICOT – Structura Centrală au reţinut un inculpat acuzat de săvârșirea infracțiunii de viol în formă agravată asupra victimei majore din dosarul menţionat, infracţiune pedepsită cu închisoarea de la 5 la 12 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.
Inculpatul, în vârstă de 46 ani a intrat în atenția DIICOT încă de la începutul preluării cauzei la structura centrală, iar în acest moment, vă pot confirma că au fost administrate probe suficiente, ştiinţifice şi testimoniale, pentru a formula acuzaţii oficiale faţă de acesta.
În fapt, la data de 14.04.2019, în jurul orelor 12.00, după ce inculpatul DINCĂ GHEORGHE a răpit-o, prin constrângerea cu acte de violenţă, pe victima MELENCU MIHAELA LUIZA, ce aştepta „la ocazie” pe raza municipiului Caracal, judeţul Olt, a transportat-o la domiciliul său, în scopul exploatării sexuale în interes personal şi în aceste împrejurări a fost surprins de către inculpatul reţinut astăzi. Acesta a ajuns inopinat în curtea imobilului, unde a observat victima sechestrată în autoturism.
Precizez că inculpatul făcea parte din anturajul inculpatului DINCĂ GHEORGHE şi era folosit de către acesta, ocazional, la diverse munci în gospodărie.
La explicațiile oferite de către inculpatul DINCĂ GHEORGHE în sensul că victima este o fată pe care a adus-o pentru a întreține relații sexuale, inculpatul reţinut i-a solicitat acestuia să-i permită şi lui întreţinerea de astfel de relaţii cu MELENCU MIHAELA LUIZA.
În aceste împrejurări, pentru a-şi conspira faptele, inculpatul DINCĂ GHEORGHE a fost de acord.
Astfel, în aceeași zi, în camera unde dormea inculpatul DINCĂ GHEORGHE, prin constrângere manifestată prin violență fizică și verbală, cei doi au violat-o pe tânăra lipsită de libertate.
Doresc să precizez faptul că, bărbatul reţinut astăzi, autor al infracțiunii de viol în formă agravată, este o persoana fără ocupație, fără pregătire, fără venituri şi fără un domiciliu stabil.
Este necăsătorit, nu are copii şi este cunoscut ca fiind consumator de băuturi alcoolice.
Aş dori să fac o subliniere foarte importantă pentru a evita speculațiile şi anume că, acesta nu este cunoscut cu antecedente penale şi nu există nici o conexiune între inculpat şi vreun grup de criminalitate organizată investigat de către DIICOT.
De asemenea, până în acest moment, nu există nici un indiciu ori probă din care să rezulte că ar fi avut vreo formă de participație la comiterea infracţiunilor reținute deja în sarcina inculpatului DINCĂ GHEORGHE.
Cu alte cuvinte, inculpatul reținut astăzi nu este complice, instigator sau co-autor la săvârşirea celorlalte infracţiuni pentru care s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de GHEORGHE DINCĂ.
Inculpatul va fi prezentat instanței de judecată, procurorii DIICOT urmând să solicite emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele acestuia.
Procurorii DIICOT nu au ignorat nici o ipoteză de anchetă, au fost verificate toate variantele de lucru, iar la acest moment, sunt în măsură sa vă aduc la cunoştință, finalizarea dosarului până la sfârșitul acestui an.
Prezenta declarație de presă o puteți regăsi şi pe site-ul instituției.”, se arată în Comunicatul DIICOT

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI