Medicii legiști au terminat expertiza. Ale cui sunt oasele găsite pe câmpul de lângă Caracal

Medicii legiști au terminat expertiza. Ale cui sunt oasele găsite pe câmpul de lângă Caracal
Medicii legiști au terminat expertiza oaselor găsite pe câmpul de lângă Caracal

Misterul se adâncește și mai mult în cazul Caracal. Institutul Naţional de Medicină Legală a trimis la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt concluziile preliminare ale expertizei antropologice asupra fragmentelor osoase găsite pe câmpul de lângă Caracal. Medicii legiști au stabilit că oasele aparțin scheletelor unor bărbați.

Medicii legiști au terminat expertiza oaselor găsite pe câmpul de lângă Caracal

Oasele găsite pe câmpul de lângă Caracal aparține scheletelor a doi bărbați, unul cu vârsta de 25-30 de ani, iar celălalt cu vârsta de 40-50 de ani, a anunțat Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt prin intermediul unui comunicat. Se adâncește astfel și mai mult misterul dispariției celor două tinere, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

„S-a stabilit, totodată, că oasele examinate nu prezintă leziuni traumatice sau de altă natură, iar decesul celor două persoane a survenit cu peste 70-80 ani anterior descoperirii acestora”, precizează sursa citată.

În timp ce anchetatorii încearcă să găsească noi probe și piste în cazul Caracal, Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, depune noi plângeri împotriva familiei lui Gheorghe Dincă.

„4 luni de la dispariția Alexandrei și o nouă plângere penală depusă! Dragi români, astăzi se împlinesc 4 luni de când a dispărut Alexandra. Și am sentimentul că societatea românească încet-încet uită de 112, de procurori, polițiști, bătaia de joc la adresa ei și a noastră. Bârfa, superficialul, campania au aruncat în derizoriu și treptat în uitare acest copil minunat. Noi, familia, ne vom duce lupta până la capăt. Este însă trist cum interlopii și infractorii au prins tot mai mult curaj și în fiecare zi apar omoruri, răpiri, violuri, clanuri ce devin pentru majoritatea românilor normalitate și obișnuință.

Am depus o nouă plângere penală pe numele lui Gheorghe Dincă, Daniela Dincă, Daniel Dincă și Remus Rădoi la Parchetul General respectiv plângerea nr. 1269/2019. Am primit astăzi răspuns de la Parchetul General prin adresa nr 12701/2019 prin care mi se comunică că plângerea penală a fost trimisă tot către DIICOT. Voi solicita domnului Procuror General și STADIUL instituțional al tuturor plângerilor depuse față de toate instituțiile și persoanele implicate în cazul Alexandrei”, a scris Alexandru Cumpănașu pe Facebook.

Urmăriți Playtech.ro și pe