Daria Radionova a uitat complet de Alex Bodi. A fost cerută în căsătorie chiar de ziua ei

Daria Radionova a uitat complet de Alex Bodi. A fost cerută în căsătorie chiar de ziua ei
L-a uitat pe Alex Bodi si e pregatita de nunta

Daria Radionova trăiește cele mai frumoase clipe din viața ei. Tânăra pare să fi uitat complet de Alex Bodi și de povestea de dragoste pe care au avut-o împreună.

Fosta iubită a lui Alex Bodi, cerută în căsătorie

Acum, șatena și-a refăcut viața alături de alt bărbat și chiar dacă nu sunt împreună de prea mult timp, ea a fost cerută în căsătorie chiar de ziua ei.

Daria Radionova este împreună cu Pooyan Mokhtari, un celebru milionar și influencer. Cei doi au început relația în urmă cu mai puțin de o lună, dar lucrurile par destul de serioase.

Pe 27 septembrie, Daria Radionova și-a serbat ziua de naștere, iar iubitul ei i-a făcut o surpriză pe care nu o va uita prea curând.

El a îngenunchiat în fața iubitei sale și a întrebat-o dacă vrea să se mărite cu el. Șatena a acceptat cererea în căsătorie, emoționată, apoi a împărtășit vestea cu urmăritorii ei.

Cei doi urmează să stabilească data la care marele eveniment va avea loc.

Se pare că șatena a trecut peste Alex Bodi destul de rapid. După o relație care promitea multe, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate.

Daria Radionova și-a găsit fericirea alături de un milionar

Daria a povestit că s-a rugat să își găsească un iubit care să o facă fericită.

„Dumnezeu mi-a dat în cele din urmă persoana care încearcă să mă facă mai fericită pe fiecare zi, care are grijă de mine și sunt foarte recunoscătoare pentru asta.

Este persoana pentru pe care m-am rugat s-o găsesc de mult timp. Vom vedea ce se va întâmpla pe viitor. M-am mutat înapoi în Londra de ceva timp. Trebuie să lucrez la mai multe lucruri.  Avem planuri mari pentru viitor.(…)

Avem planuri să ne întoarcem în Monaco pentru vacanțe, dar pentru moment plănuim să stăm în Londra. În acest moment sunt fercită, recunoscătoare. Abia aștept să văd ce-mi aduce viața în viitorul apropiat”, a declarat tânără în urmă cu ceva timp.

De ce s-a despărțit Daria de Alex Bodi

Ea s-a despărțit de Alex Bodi, chiar dacă cei doi vorbeau despre planuri de căsătorie și voiau să își unească destinele, odată ce afaceristul și-ar fi încheiat problemele cu legea.

”Nu mai porți inelul pentru că te văd prietenii tăi de acolo, l-ai lăsat acasă. Tu m-ai blocat prima (nr. pe rețelele de socializare), ți-ai închis telefonul. Te-ai schimbat foarte mult și acasă și acolo, în Londra.

Eu nu am zis că ne despărțim, ci doar că tu ai nevoie de o pauză, de o vacanță, de petreceri cu prietenii tăi bogați. Tu ți-ai ales drumul ăsta și cum va fi viitorul tău”, a fost mesajul pe care Bodi i l-a trimis fostei sale iubite.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI