Lovitură cruntă pentru Meghan și Prințul Harry! Ce decizie a luat Regina

Lovitură cruntă pentru Meghan și Prințul Harry! Ce decizie a luat Regina
Lovitură cruntă pentru Meghan și Prințul Harry! Ce decizie radicală a luat Regina

Se pare că planul ingenios de îmbogățire conceput de ducii de Sussex după separarea de Familia Regală nu le mai folosește la nimic. Elisabeta a II-a a Marii Britanii îi forțează astfel pe prințul Harry și pe Meghan Markle să caute noi modalități de a face bani, spune The Telegraph.

Lovitură cruntă pentru Meghan și Prințul Harry!

Încă din decembrie anul trecut, ducii de Sussex au înregistrat marca Sussex Royal, ca și fundație sub aegida căria ar urma să editeze reviste, să pună în valoare cărți poștale, dar și haine și îmbrăcăminte, și să inițieze campanii de strângeri de fonduri în scop caritabil și să conducă grupuri de sprijin emoțional.

Ce decizie a luat Regina

Doar că ducii de Sussex au primit o grea lovitură de la Regina Marii Britanii. Deși titulatura folosită până acum de Harry și de Meghan pe Instagram și pe site-ul oficial, sussexroyal.com le-ar fi adus bani frumoși, Regina Marii Britanii le-a dat acestora planurilor peste cap, mai ales că ei au ales ca luna trecută să se retragă din familia regală și să devină independenți financiar.

Se pare că Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii le retrage nepotului și soția acestuia dreptul de a folosi titulatura ”Royal”. Presa britanică titrează că oficialii de la Palatul Buckingham urmează a anunța decizia Reginei de a le interzice lui Meghan și lui Harry să mai folosească titulatura ”royal”, întrucât ”nu li se cuvine”. Decizia ar fi ajuns la urechile celor doi, iar surse din apropierea lor anunță că Harry și Meghan speră încă să se răzgândească.

După ”divorțul” de Casa Regală Britanică, mai multe reacții acide au fost în special la adresa lui Meghan Markle. Una dintre cele mai acide reacții a fost din partea jurnalistului Piers Morgan:

”Oamenii îmi spun că sunt prea critic cu Meghan, dar și-a abandonat propria familie, și-a abandonat tatăl, i-a îndepărtat pe majoritatea prietenilor, l-a despărțit pe Harry de William și acum de întreaga lui familie. Contribuabilii nu ar trebui să plătească un ban pentru a susține noua viață a lui Harry, de celebritate fără obligații. Nici măcar un ban”.