Lovitură cruntă pentru Anda Adam! Cântăreața e bună de plată acum

Lovitură cruntă pentru Anda Adam! Cântăreața e bună de plată acum
Lovitură pentru Anda Adam: ce vești proaste a primit artista?

Anda Adam primește o lovitură cruntă! Fosta concurentă de la emisiunea ,,Bravo, ai stil” este nevoită să scoată bani grei din buzunare. Procesul în cazul evacuării artistei a ajuns la final. Scandalul dintre solistă și proprietara imobilului în care locuiește s-a terminat. Avocatul care se ocupă de cazul vedetei a făcut în cursul zilei de miercuri un anunț legat de acest subiect. ,,Final de proces în cazul cântăreței Anda Adam din imobilul din Bragadiru”, a spus acesta.

Lovitură uriașă pentru Anda Adam: probleme pentru celebra cântăreață

Scandalul dintre Anda Adam şi proprietara imobilului în care locuieşte a ajuns la final. Avocatul care se ocupă de acest caz a venit cu detalii despre subiectul controversat pentru fanii artistei care i-au fost alături în toată această perioadă.

„Final de proces în cazul evacuării cântăreței Anda Adam din imobilul din Bragadiru. Apelul acesteia a fost respins de către Tribunalul Ilfov și a fost obligată și la plata cheltuielilor de judecată”, a transmis, miercuri după-amiază, avocatul Adrian Cuculis.

Ce s-a întâmplat în 2021?

Totul a început în anul 2021, atunci când fosta concurentă de la ,,Bravo, ai stil” a semnat un antecontract de vânzare-cumpărare pentru a achiziționa locuința în cauză.

Solista s-a ocupat mai apoi de îmbunătățirea spațiului și a investit bani grei în diverse bunuri. Avocatul proprietarei susține că Anda nu ar fi onorat contractul semnat, detaliu care a adus la anularea actului.

Blondina s-a simțit neîndreptățită și a refuzat să părăsească mai apoi imobilul. Ea promisese cândva că ar fi urmat să plătească suma întreagă pentru apartament, dar lucrurile s-au complicat de la o lună la alta.

,,Tot scandalul a început de la faptul că Anda Adam voia…”

„Discutăm de o evacuare cu cântec. Pentru că au trecut aproape șase luni de când proprietarul a depus cererea de evacuare. Tot scandalul a început de la faptul că Anda Adam voia să cumpere acest imobil și nu a mai avut banii necesari sau pur și simplu nu a mai vrut să îi plătească omului diferența de bani.

Pretinde că a făcut niște îmbunătățiri într-un imobil care nu îi era în proprietate. A refuzat mai multe luni să evacueze acest imobil. Nu stătea cu chirie. Se făcuse un ante-contract de vânzare-cumpărare și promisese că în intervalul de timp octombrie-decembrie ar fi urmat să plătească suma de bani prin care să i se transfere dreptul de proprietate.

Ulterior, s-a rezoluționat acest act, și pur și simplu a refuzat să plece din imobil. Au existat discuții în care clientul meu, proprietarul, a fost înjurat și amenințat”, preciza, în mai, avocatul acuzării, la Antena 3.