Vestea momentului despre antrenorul pe care îl susține Anamaria Prodan. Cu cine se însoară Dan Alexa

Vestea momentului despre antrenorul pe care îl susține Anamaria Prodan. Cu cine se însoară Dan Alexa
Cu cine se însoară Dan Alexa

Sărbătoare mare în lumea fotbalului! Lumea din showbiz-ul românesc se pregătește pentru petrecere. Dan Alexa se pregătește să se însoare. Cine este frumoasa mireasă?

Cu cine se însoară Dan Alexa

Multă lume credea că antrenorul nu se mai așează la casa lui, se pare totuși că lucrurile stau cu totul altfel. Dan s-a hotărât să meargă încă o data în fața altarului cu iubita lui, Andrada. Bărbatul este într-o relație cu aceasta de mai bine de trei ani de zile. Acesta i-ar fi dat deja inelul de logodnă frumoasei brunete.

Se pare că iubita lui Dan Alexa este o brunetă, cu care antrenorul este într-o relație de mult timp. Mai mult, tânăra a făcut subiectul presei în iulie 2019, odată cu apariția unui filmuleț în care Anamaria Prodan i-a dat un pumn lui Alexa, fiind descrisă pe atunci ca o prezență misterioasă în viața antrenorului. Despre aleasa fostului fotbalist nu se știu prea multe lucruri, până în acest moment, doar faptul că a fost balerină în străinătate.

Grup de persoane ieșind pe o ușă
Lovitura anului pentru Anamaria Prodan! Cu cine se însoară Dan Alexa

Au fost la un botez în calitate de nași

În urmă cu câteva zile, cei doi îndrăgostiți au participat la un botez în calitate de nași. În concluzie, putem spune că relația dintre aceștia este destul de serioasă, dacă s-au hotărât să facă acest pas împreună.

Bruneta a angajat un fotograf, care a fost prezent pe tot parcursul evenimentului, și a postat o poză pe contul ei de Instagram o poză în care apare și antrenorul. Acesta din urmă i-a cerut să șteargă fotografia, însă fiind prea târziu, aceasta s-a pierdut pe internet.

În 2017, antrenorul, Dan Alexa a divorțat de fosta sa soție, Izabela. Cu toate că presa tabloidă a speculat atunci că motivul ar fi fost infidelitățile fostului fotbalist, aceștia nu au comentat nimic legat de acest subiect personal. Alexa și Izabela au împreună două frumoase fetițe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI